Πέθανε και η 21χρονη που έδινε μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, η οποία είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που είχε γίνει στα Τοπόλια στις 4 Ιουλίου. Η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Στο τροχαίο είχαν χάσει τη ζωή τους ο 23χρονος σύντροφός της και μια 15χρονη.
Ανείπωτη είναι η θλίψη στα Χανιά, καθώς, όπως έγινε γνωστό, πέθανε και η 21χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από δέκα μέρες στο τροχαίο που έγινε στα Τοπόλια.
Στο πολύνεκρο αυτό τροχαίο είχε χάσει τη ζωή του ο 23χρονος σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο κι ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ελαφρύτερα τραυματισμένος ήταν ο 17χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr η άτυχη κοπέλα κατέληξε σήμερα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της στο τροχαίο που έγινε στις 4 Ιουλίου.
Οι γιατροί είχαν από την αρχή χαρακτηρίσει την κατάσταση της υγείας της ως ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα τέσσερα παιδιά είχαν ξεκινήσει να πάνε για μπάνιο. Κατά την επιστροφή τους ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και η ηλικιωμένη μητέρας.
Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.