Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο φοιτητής που χάθηκε στον Γράμμο

Είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα

Συναγερμός σήμανε τη Δευτέρα μετά την εξαφάνιση 26χρονου φοιτητή στον Γράμμο / Βίντεο Ερτ (13/7/22)

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση ενός φοιτητή στον Γράμμο. Ο 26χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο δάσος. 

Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη ο 26χρονος αγνοούμενος φοιτητής του ΑΠΘ, που είχε χαθεί στον ορεινό όγκο του Γράμμου το απόγευμα της Δευτέρας. 

Ο άτυχος φοιτητής της Ιατρικής με καταγωγή από τη Φλώρινα, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης από διασώστες που ερευνούσαν την περιοχή για τον εντοπισμό του, σύμφωνα με την ertnews.

απαγχονισμένος φοιτητής Γράμμος

Οι Αρχές σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν έχουν για την ώρα αποκλείσει εγκληματική ενέργεια, εν αναμονεί των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής.

νεκρός φοιτητής ΑΠΘ

Ο 26χρονος είχε επισκεφτεί την περιοχή του Γράμμου το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου. Φέρεται να επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά του από το Νεστόριο, αναφέροντας πως σκόπευε να μετακινηθεί προς την Κοτύλη. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. 

Τελικά εντοπίστηκε νεκρός λίγα 24ωρα μετά, μετά από μεγάλη επιχείρηση, όπου χρησιμοποιήθηκαν drones με θερμικές κάμερες, ενώ συνέδραμε ελικόπτερο της αστυνομίας. Συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top