Πισπιρίγκου: Επιμένει ότι είναι αθώα - Τι λέει στο υπόμνημά της

Παραδόθηκαν οι έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτης για Μαλένα - Ίριδα

Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου στις έγγραφες εξηγήσεις της / Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Παραδόθηκε σήμερα το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου δίνει έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτη για τους θανάτους των δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών που είναι ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, εμμένει στην αθωότητα της στο υπόμνημα συνολικά 27 σελίδων που κατέθεσε ο δικηγόρος της το απόγευμα της Τετάρτης, στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μήνυση κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις έγγραφες εξηγήσεις που κατατέθηκαν αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα, εστιάζει στα τρία τελευταία χρόνια από το θανατο της Μαλένας μεχρι και  τη σύλληψη της και αρνέίται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στους θανάτους των παιδιών.

Η ώρα της αλήθειας για τη Πισπιρίγκου - Καταθέτει για Μαλένα και Ίριδα

Επίσης, στο υπόμνημα περιγράφονται οι συνθήκε κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν οι κακώσεις που εντοπίστηκαν από τους ιατροδικαστές στα πρόσωπα των παιδιών. Η μητερά των τριών αγγελουδιών που χάθηκαν πρόωρα υποστηρίζει ότι οι κακώσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών ανάνηψης τόσο στην Μαλένα όσο και στην Ίριδα. 

Πάτρα: Τα τέσσερα θολά σημεία στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Εκτενής αναφορά έγινε και στον πατέρα των κοριτσιών , Μάνο Δασκαλάκη, στη μεταξύ τους σχέση και στη συμπεριφορά που διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια. Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σήμερα, κατέθεσε μήνυση σε τρία άτομα για συκοφαντική δυσφήμιση, ανάμεσα τους είναι και ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, λόγω των δηλώσεων στις οποίες προέβη, χθες, σε διαδικτυακή  εκπομπη στην οποία υποστήριξε οτι ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια , ωστόσο ποτέ δεν το συζήτησε μαζί του . 

Πάτρα: «Θεωρώ την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ως τρίτο θάνατο»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε για την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό μητέρα:

«Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα σπλάχνα της όπως λέει η ίδια».

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τους καβγάδες Ρούλας-Μάνου

Αξίζει να τονιστεί ότι το υπόμνημα έπρεπε να παραδοθεί σήμερα στις 12 το μεσημερι και τελικά παραδόθηκε στις εξι το απόγευμα μετά από παράταση που ζητησε ο δικηγόρος της, προκειμένου να πραγματοποιηθούν κάποιες διορθώσεις.

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top