Τροχαίο Κηφισός: Νεκρός 22χρονος που επέστρεφε από τη δουλειά του

Και δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένας 22χρονος είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου. Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε πάνω σε κολόνα στη λεωφόρο Κηφισού την ώρα που επέστρεφε από την εργασία του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο νεαρός εγκλωβίστηκε μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου. Συγγενής του δήλωσε πως δεν είχε πιει, ούτε ήταν κουρασμένος.

Καλαμάτα: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο με θύμα 26χρονο ντελιβερά

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος, καθώς λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα ένας 22χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

10 είναι οι λόγοι που έχει αυξηθεί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός επέστρεφε από τη δουλειά του σε νυχτερινό μαγαζί. Συγγενής του, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν είχε πιει, ούτε ήταν κουρασμένος. Κάλεσε μάλιστα τις αρχές να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος από κάμερες που υπήρχαν στο σημείο. 

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκροί 15χρονη και 23χρονος σε τροχαίο

Εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυστυχώς ήταν πολύ αργά. 

Λίγη ώρα αργότερα, νέο τροχαίο σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη οδό Δεκελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα έναν 25χρονο. Ο άτυχος νεαρός, οδηγός μηχανής, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top