Μοναστηράκι: Εξάχρονο κοριτσάκι έπεσε στις ράγες του τρένου

Βρέθηκε στο κενό μεταξύ συρμού κι αποβάθρας

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι γλίστρισε και βρέθηκε στο κενό μεταξύ συρμού κι αποβάθρας στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι. Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού με τη μητέρα να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια. Η ίδια κατήγγειλε ότι το παιδί τραυματίστηκε λόγω κατασκευαστικού λάθους στην αποβάθρα.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στον σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι, όταν ένα εξάχρονο παιδί βρέθηκε στις ράγες. 

Ήταν λίγο μετά τις 23:30 όταν μια μητέρα με τα δύο της παιδιά πήραν το τρένο από τον Πειραιά και αποβιβάστηκαν στο Μοναστηράκι. 

Βγαίνοντας από το βαγόνι, η εξάχρονη έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει και το μικρότερο παιδί της σε κατάσταση σοκ δε σταματούσε να κλαίει. 

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ στον σταθμό Μοναστηράκι. 

«Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά από ταξίδι εγώ και τα δύο μου παιδιά, 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι.

Όταν φτάσαμε στη στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου η κόρη γλίστρησε κι έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Την έχασα από τα μάτια μου. Το παιδί το μικρό τρόμαξε πολύ από το σοκ γιατί είδε την αδερφή της κι άκουσε κι εμένα που φώναζα. Το παιδί μου, δεν το έβλεπα καν. Τελικά ήρθε ένας νεαρός και με βοήθησε πολύ, έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια», είπε η μητέρα στον ΑΝΤ1.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top