«Πόσο κοστίζει μία κηδεία», ρωτούσε πριν μαχαιρώσει τον σύζυγό της

Η 30χρονη από τη Θεσσαλονίκη απολογείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

«Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο», λέει ο δικηγόρος του 33χρονου. 

Στον ανακριτή οδηγείται η 30χρονη που μαχαίρωσε το σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη. Ο 33χρονος υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η παρολίγον συζυγοκτόνος ρωτούσε πόσο κοστίζει μια κηδεία λίγες ώρες πριν το μαχαίρωμα. 

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα η 30χρονη που μαχαίρωσε το σύζυγό της στην Ασπροβάλτα στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου εκτός κινδύνου, αφού υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο, με τον δικηγόρο του Θοδωρή Καραγιάννη να λέει στο MEGA ότι ο 33χρονος γλίτωσε το μοιραίο για ελάχιστα χιλιοστά. 

Η κατηγορούμενη ρωτούσε πόσο κοστίζει μία κηδεία 

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλιτώσει από το σύζυγό της.

Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου, ενώ η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της», λέει ο κ. Καραγιάννης.

«Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», συμπληρώνει.

Θεσσαλονίκη: «Ο σύζυγός μου έπεσε πάνω στο μαχαίρι», λέει η 31χρονη

«Ο σύζυγός μου έπεσε πάνωσ το μαχαίρι»

Η 30χρονη γυναίκα το πρωί της Κυριακής φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά το σύζυγό της με μανία στον θώρακα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η παρολίγον συζυγοκτόνος φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνος έπεσε πάνω στο μαχαίρι. 

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον σύζυγό της - Τον είχε καταγγείλει για βία

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τις αρχές, καθώς το προηγούμενο διάστημα, η 30χρονη είχε καταγγείλει το σύζυγό της στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, με τη δίκη να εκκρεμεί κατόπιν δύο αναβολών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top