Ξεσπά ο πατέρας του θύματος στον Γέρακα: «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

«Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου»

O πατέρας του πρατηριούχου βενζίνης, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα το Σάββατο, ξεσπά, καταγγέλλοντας ανθρώπους της νύχτας και «βρώμικους αστυνομικούς».

«Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Εκτέλεση στον Γέρακα: Αυτό είναι το βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες

«Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα», υποστηρίζει.

Όπως αναφέρει, τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένειά του και ο όμιλος «έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων».

Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο στον Γέρακα - Εκτέλεσαν τον ιδιοκτήτη

«Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2. Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top