Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο στον Γέρακα - Εκτέλεσαν τον ιδιοκτήτη

Νεκρός ο 38χρονος - Του έστησαν ενέδρα θανάτου

«Γάζωσαν» ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88 στο ύψος του Γέρακα. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο στον Γέρακα

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο δεν υπήραν άλλα άτομα, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες.

Λίγο μετά την επίθεση, στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη, εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν, το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Δολοφονική επίθεση σε βενζινάδικο στον Γέρακα

Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει παλιότερα το τμήμα εκβιαστών της Αστυνομίας.

Δολοφόνησαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top