Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τα ρατσιστικά σχόλια για τη Δανάη Μπάρκα με μαγιό

Έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας»

Δείτε την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου - Βίντεο από Mega

«Επίθεση» στη Δανάη Μπάρκα εξαπέλυσε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στα social media καθώς σχολίασε φωτογραφία της παρουσιάστριας με μαγιό αναφέροντας πως προβάλλουμε «τέτοια λάθος πρότυπα υγείας» αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα της παιδικής και ενήλικης παχυσαρκίας.

Δανάη Μπάρκα: Πόζαρε στο Instagram μόνο με το μαγιό της και αποθεώθηκε 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε ένα άρθρο για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία με μαγιό. Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στα σχόλια της Λατινοπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δε θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου».

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λατινοπούλου

Ειδικότερα ολόκληρη η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου έχει ως εξής: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Δανάη Μπάρκα: «Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία»

Η νέα ανάρτηση της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας δεν έμεινε ασχολίαστη καθώς προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στο twitter ενώ η ίδια η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε σχόλια χρηστών που συμφωνούσαν μαζί της.

Εκτός της Νέας Δημοκρατίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές και δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top