Δανάη Μπάρκα: «Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία»

Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας στην πολιτευτή της Ν.Δ

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις «αξύριστες γυναίκες» στο Instagram

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media, η οποία συζητήθηκε πολύ και πλήθος κόσμου έσπευσε να της «επιτεθεί» λόγω των πεποιθήσεών της.

Φολέγανδρος: Βροχή τα σχόλια- αντιδράσεις για το tweet της Λατινοπούλου

Η νεαρή πολιτευτής της Ν.Δ από τη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω ενός βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο Ιnstagram και μέσω του οποίου τα «έβαζε» με τις γυναίκες που προτιμούν να μένουν αξύριστες και να δείχνουν τις ατέλειές τους στα social media. 

Ναταλία Γερμανού: Το βίντεο - απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Γιαννακοπούλου: Μετά από 3 γέννες έχω όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου

Στη νέα της ανάρτηση, η Λατινοπούλου, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα γύρω από την «πατριαρχία» και τις γυναικοκτονίες, είπε ξανά δημόσια τη γνώμη της και προκάλεσε για μία ακόμη φορά θύελλα αντιδράσεων.

«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του, Ηράκλειο 7/19. Άντρας δολοφονείται από τη 49χρονη σύντροφό του, Αθήνα 5/20. Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα και κόρη 49χρονο, Θεσσαλονίκη 6/20. 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην σύντροφό της, Θεσσαλονίκη, 7/20. Όχι στη “μητριαρχία”» έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τα «καρφιά» της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

μπάρκα λατινοπούλου

Την ανάρτηση αυτή θέλησε να σχολιάσει η Δανάη Μπάρκα. Έτσι την αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram κι έγραψε: «Μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία: Tι δε πρέπει να γίνεις στη ζωή σου».

μπάρκα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top