Ναταλία Γερμανού: Το βίντεο - απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Εγώ θα της αφιερώσω ένα βίντεο» είπε η παρουσιάστρια

Τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και το βίντεο με τις απόψεις της για τις τρίχες και την κυτταρίτιδα, που συζητήθηκε πολύ, θέλησε να δώσει η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Γιαννακοπούλου: Μετά από 3 γέννες έχω όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου

λατινοπουλου γερμανου

Η γνωστή πολιτευτής της Ν.Δ. Αφροδίτη Λατινοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου έκανε λόγο για πρότυπα ομορφιάς και τόνιζε πόσο «αποκρουστικό» είναι κατά την άποψή της γυναίκες να δείχνουν τις ατέλειές τους στα social media και να εμφανίζονται αξύριστες ή με κυτταρίτιδα την ίδια στιγμή που «οι άντρες τείνουν να γίνουν γυναίκες. Να φορούν, δηλαδή, γυναικεία ρούχα και να αποτριχώνονται παντού». 

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στα social για τις τρίχες και την κυτταρίτιδα

Η απάντηση της Γερμανού στη Λατινοπούλου:

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης δύναμης και υπόστασης», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Εγώ θα της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί».

Στο εν λόγω βίντεο είδαμε μία μπαλαρίνα με περισσότερα κιλά από τις μπαλαρίνες που τόσα χρόνια έχουμε σαν πρότυπο στο μυαλό μας, η οποία είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top