Φολέγανδρος: Βροχή τα σχόλια- αντιδράσεις για το tweet της Λατινοπούλου

Τι έγραψε η πολιτευτής της ΝΔ που προκάλεσε την οργή τoυ κόσμου

Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο- βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star 19/7/21

Συνεχίζονται και σήμερα οι αντιδράσεις στο twitter, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της, στη Φολέγανδρο

Λατινοπούλου: Η ανάρτηση για τον δολοφόνο στη Φολέγανδρο που προκάλεσε οργή

Η πολιτευτής της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση».

Ανάρτηση Λατινοπούλου: «Βροχή» τα σχόλια στο twitter

Oι χρήστες του twitter αντέδρασαν κυρίως στον διαχωρισμό, που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της, βάσει πολιτικών πεποιθήσεων και κατηγοριοποίησης του εγκλήματος ως γυναικοκτονία. 

«Το να ανάγεις οποιοδήποτε συμβάν σε πολιτικό θέμα και να προσπαθείς να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους σε αριστερούς και δεξιούς είναι θλιβερό και αξιολύπητο» έγραψε χρήστης στο twitter.

«Ο όρος "γυναικοκτονία" πρωτοεμφανίστηκε σε νομικό λεξικό το 1801. Το Διεθνές Δικαστήριο τον χρησιμοποίησε 1η φορά το 1976. Ο όρος πλέον έχει καθιερωθεί επιστημονικά κ ο ορισμός του έχει δοθεί απο το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων. Σε 16 κράτη της ΕΕ, ο όρος 'γυναικοκτονία' διαχωρίζεται από αυτόν της ανθρωποκτονίας. Μέσα σε αυτά προφανώς και δεν είναι η Ελλάδα! Εντάξει. Είπε κ η διακεκριμένη νομικός την άποψή της. Πάμε παρακάτω χωρίς άλλα σχόλια γιατί κούρασε πλέον!» έγραψε άλλος χρήστης στο twitter.

Παρακάτω μερικά από τα σχόλια των χρηστών:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top