Κρήτη: Απολογείται ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του

Τι έδειξαν οι κάμερες του μπαρ και τι απαντά ο ίδιος

Δικαστήριο

Ενώπιον την εισαγγελέως Ηρακλείου απολογείται σήμερα ο 70χρονος Βρετανός που κατηγορείται ότι βίασε την 34χρονη κόρη του στα Μάλια Κρήτης.

Σε βάρος του Βρετανού, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 11 Ιουνίου και κρατούνταν τις προηγούμενες ημέρες, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό. 

Μυλοπόταμος: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου υπό τον φόβο βεντέτας

Η άτυχη 34χρονη κατήγγειλε στο Αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου ότι ακινητοποιήθηκε και βιάστηκε από άγνωστο άνδρα σε ένα στενό αρκετά κοντά στο μπαρ, όπου λίγο νωρίτερα διασκέδαζε με τον πατέρα της. 

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και το μόνο που θυμάται είναι ότι ο άνδρας που τη βίασε φορούσε άσπρα ρούχα. 

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών

Τι έδειξαν οι κάμερες

Οι αστυνομικοί στόχευσαν τις έρευνες του στην εξέταση υλικού από κάμερες ασφαλείας του μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν εκείνο το βράδυ πατέρας και κόρη, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν μεθυσμένοι.

Σύμφωνα με πηγές, το υλικό από το βίντεο δείχνει ότι ο πατέρας της 34χρονης φέρεται να φορά άσπρα ρούχα.

Το ρεπορτάζ του neakriti.gr αναφέρει επίσης ότι το υλικό από την κάμερα παρουσιάζει τον 70χρονο να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του και εκείνη να εμφανίζεται ενοχλημένη. 

Χανιά: Νεκρός ένας 21χρονος φοιτητής μέσα στο διαμέρισμά του

Η 34χρονη δεν πιστεύει ότι ο πατέρας της τη βίασε

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να αποκλείει το γεγονός ο πατέρας της να τη βίασε, με τον κατηγορούμενο να τηρεί σιγή ιχθύος και να φωνάζει μονάχα ότι είναι αθώος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν επιθυμούσε δικηγόρο, ωστόσο οι διαδικασίες προβλέπουν τον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου υπεράσπισης.  αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες ανακριτικές Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top