Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Ο 60χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ

Συνελήφθη η 52χρονη σύντροφος του άντρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Είχε στην κατοχή της στιλέτο, ενώ στο παρελθόν φέρεται να είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον πρώην σύντροφό της. Η ίδια υποστήριξε στις αρχές ότι ο 60χρονος είχε γυρίσει τραυματισμένος στο σπίτι. Στο μεταξύ, ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Καλλιθέα: Μυστήριο με τραυματισμένο άνδρα που βρέθηκε στο σπίτι του

Η αστυνομία συνέλαβε τελικά την 52χορνη σύντροφο του άντρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα σήμερα το πρωί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη είναι ύποπτη και κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα στιλέτο. Μάλιστα, στο παρελθόν η γυναίκα φέρεται πως είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συντρόφου της. 

Πάντως, η ίδια σήμερα το πρωί αφού κάλεσε το ΕΚΑΒ και ενημέρωσε για τον τραυματισμό του συντρόφου της, ο οποίος είναι άστεγος, υποστήριξε πως «έτσι γύρισε στο σπίτι». Οι διασώστες συνειδητοποίησαν πως ο 60χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Πλέον, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και είχαν υπάρξει περιστατικά ξυλοδαρμού, ενώ και οι δύο φέρονται να είναι αλκοολικοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top