Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τον θάνατο 12χρονης - «Τη βρήκαμε μελανιασμένη!»

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας», λέει ο πατέρας της μαθήτριας

Θλίψη και πολλά ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο της. «Ξυπνήσαμε και την είδαμε μελανιασμένη», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας της άτυχης μαθήτριας.

Θεσσαλονίκη: 12χρονη πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης μαθήτριας Δημοτικού, στην περιοχή Χαριλάου. Οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν το παιδί δεν ξυπνούσε το πρωί για να πάει στο σχολείο. 

Ο πατέρας του κοριτσιού είναι συντετριμένος για την ξαφνική απώλεια της κόρης του. Όπως περιέγραψε, αν και το παιδί την προηγούμενη ημέρα επέστρεψε από εκδρομή και ήταν μια χαρά. Όμως το επόμενο πρωί που πήγαν να την ξυπνήσουν τη βρήκαν μελανιασμένη:

«Χθες πήγε εκδρομή η κόρη μου με το σχολείο, πέρασαν καλά, γύρισαν, έκαναν το μπάνιο τους το απόγευμα, έφαγαν, έπαιξαν και πήγαν να κοιμηθούν. Το πρωί που σηκωθήκαμε για το σχολείο πήγαμε να την ξυπνήσουμε και την είδαμε ότι ήταν κάπως μελανιασμένη, ξεκίνησε να φωνάζει και η μητέρα, προσπαθήσαμε να την κάνουμε μόνοι μας τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για ένα 20λεπτο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ήρθαν οι γιατροί και η ιατροδικαστής μαζί με την αστυνομία και η επίσημη διάγνωση που μάθαμε είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», είπε o πατέρας της.

Το θέμα είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς το παιδί μου. Και να μου πουν ότι είχε π.χ. χοληστερίνη, τι θα αλλάξει; Δεν θα αλλάξει κάτι, όπως ούτε και να πάρω απάντηση στο "γιατί”. Το θέμα ήταν να μη γίνει.

Θεσσαλονίκη: «Δεν είχε πρόβλημα υγείας», λέει ο πατέρας της 12χρονης

Ο πατέρας της μαθήτριας πρόσθεσε ότι η 12χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας:

«Κάθε χρόνο οι δύο μου κόρες κάνουν ετήσιο τσεκ απ. Δεν είχε κάποιο ιστορικό πλην μόνο λευκό αιματοκρίτη και γι’αυτό έπαιρνε φάρμακα για σίδηρο. Χθες δεν είχε αναφέρει καμιά ενόχληση, ήταν και χρόνια αθλήτρια τάε κβο ντο. Η αστυνομία μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις διενεργείται ιστολογική εξέταση και θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι επτά μήνες, το οποίο ουσιαστικά γίνεται για να εξετάσουν όλα τα σενάρια», πρόσθεσε.

«Φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργεί το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ, ενώ παραγγέλθηκαν και ιστολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top