Ένοπλος Σύνταγμα: «Θα σας κόψω ένα ένα τα κεφάλια»

Η ανάρτησή του στο Instagram λίγο πριν πάει στο Σύνταγμα

Ο ένοπλος που απειλούσε να ανοίξει πυρ μπροστά από τη Βουλή μεταφέρθηκε τελικά σε ψυχιατρείο. Στους αστυνομικούς συστήθηκε ως «άγγελος Θεού» και έλεγε ασυνάρτητα πράγματα. Πριν πάει στο Σύνταγμα είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram που ενημέρωνε για την κίνησή του.

Ως «άγγελος Θεού» συστήθηκε στους αστυνομικούς ο 38χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα εμφανίστηκε ημίγυμνος στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατώντας μια καραμπίνα και απειλώντας να ανοίξει πυρ. 

Σύνταγμα: Ένοπλος με καραμπίνα απειλούσε να ανοίξει πυρ στη Βουλή

Πριν μάλιστα μεταβεί στο Σύνταγμα είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram που ανέφερε:

«Πραξικόπημα στη Βουλή, βασιλιάς Μίνωας, δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β.Σ. μόνος μου έρχομαι οπλισμένος στη Βουλή».

Σύνταγμα

Στιγμιότυπο από κάμερα ασφαλείας τη στιγμή που ο ένοπλος έφτασε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Την ανάρτηση συνόδευε και από φωτογραφία με το πανό που άνοιξε και το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Στην ανάρτησή του ο 38χρονος ανέφερε αναλυτικά:

«Πραξικόπημα στην βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλιά έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση.

Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χωρά. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

 Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Kαλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμός δημόσιος στην πλατεία συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ….   όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Γ. Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλοπίτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο». 

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία των αστυνομικών με τον άνδρα ήταν σχεδόν αδύνατη στα κρατητήρια. Κι αυτό γιατί τους έλεγε συνεχώς ασυνάρτητα πράγματα και επαναλάμβανε ότι έχει έρθει στη Γη ως «άγγελος του Θεού».

Έτσι οι αρχές τον μετέφεραν για ψυχιατρική εξέταση και αμέσως μετά δόθηκε εντολή για τον εγκλεισμό του. 

Σύνταγμα: Σε κατάσταση αμόκ ούρλιαζε και κράδαινε την καραμπίνα

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν ο 38χρονος εμφανίστηκε ημίγυμνος, κρατώντας καραμπίνα, σε κατάσταση αμόκ να ουρλιάζει. 

Άνοιξε επίσης, όπως αναφέρθηκε πανό, ενώ άναψε κεριά και κάθισε στο πεζοδρόμιο. 

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, ο δρόμος έκλεισε, ενώ απομακρύνθηκαν οι Εύζωνες και κάποιοι τουρίστες για λόγους ασφαλείας. 

Τελικά μετά από περίπου 1,5 ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top