Θύμιος Μπουγάς: Έχει εντοπιστεί στην περιοχή του Πειραιά

Τι αναφέρει ο διοικητής του Silver Alert

Μαρτυρία για την επίθεση στον Θύμιο: «Ήταν λάθος και ανοησία μου… Θέλω να βρεθεί!»

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Θύμιος Μπουγάς, που εξαφανίστηκε από τον Πύργο, βρίσκεται στον Πειραιά. Είναι πολύ τρομαγμένος και δεν μιλά με κόσμο. Είναι άστεγος κι επαιτεί.

Στην περιοχή του Πειραιά φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον Πύργο μετά από άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς. 

Μαρτυρία για την επίθεση στον Θύμιο: «Ήταν λάθος και ανοησία μου»

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας», αναφέρει στο thebest.gr o διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης. 

Ελπίδες για τον Θύμιο: Μαρτυρίες ότι τον έχουν δει στην Αττική

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι τον ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα», πρόσθεσε.

Όπως τονίζει, ο κ. Κουρούκλης, ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί. 

Εξαφάνιση Θύμιου: «Να βρεθεί και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του»

«Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top