Τελικός Κυπέλλου: 17 συλλήψεις για τα επεισόδια- Ανάμεσά τους ένας ανήλικος

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών

Συνολικά 17 άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον Τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν βεγγαλικά, ναυτικές φωτοβολίδες, καπνογόνα και πυρσοί.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με καθυστέρηση η έναρξη λόγω επεισοδίων

Συνολικά 17 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου 21-5-2022, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.», που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου, οι συλληφθέντες είναι γεννημένοι από το 1981 έως το 2007. Ανάμεσά τους είναι και ένας 15χρονος.

επεισόδια ΟΑΚΑ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κια περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 18 βεγγαλικά
  • 12 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 10 καπνογόνα
  • 10 βεγγαλικά με φυτίλι
  • 2 πυρσοί

βεγγαλικά ΟΑΚΑ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζονται. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και άλλα άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top