Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με καθυστέρηση η έναρξη λόγω επεισοδίων

Δακρυγόνα και φωτοβολίδες έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2022

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού ΠΑΟΚ δεν άρχισε στις 20:00 όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω των καπνογόνων που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ από τα δακρυγόνα και τις φωτοβολίδες οδήγησε την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σε καθυστέρηση (η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00). 

τελικός κυπέλλου 2022

τελικός κυπέλλου ΟΑΚΑ

Ο Ισπανός διαιτητής, Αντόνιο Λαόθ, μετά από συνομιλία που είχε με εκπροσώπους των δύο ομάδων αποφάσισε να στείλει «πράσινους» και Θεσσαλονικείς στα αποδυτήρια. Τελικά οι παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο λίγο μετά τις 20:30.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Τελικός κυπέλλου 2022

Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όταν οπαδοί έφυγαν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πετώντας αντικείμενα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τα αντανακλαστικά των δυνάμεων της αστυνομίας ήταν άμεσα, με τα ΜΑΤ να φτάνουν στο όριο του ταρτάν για να ηρεμήσουν την κατάσταση. Τελικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στη θέση τους, χωρίς να γενικευθεί η ένταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top