Ελασσόνα: Πώς έγινε το τροχαίο, όπου σκοτώθηκε το 10 μηνών βρέφος

Βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι, αλλά στη θέση του συνοδηγού

Βίντεο από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star (20/05)

Σε ειδικό παιδικό καθισματάκι, αλλά στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν το δέκα μηνών βρέφος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελασσόνα. Η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε δέντρο. Η ίδια δεν τραυματίστηκε, αλλά το παιδάκι κατέληξε από την πρόσκρουση.

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας μετά το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις δέκα μηνών. 

τροχαίο Ελασσόνα

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του βρέφους προσέκρουσε σε δέντρο

Σύμφωνα με το thelarissapaper.gr, το τροχαίο έγινε στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης. 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του μωρού, η οποία είχε μεταβεί στο σπίτι των γονιών της για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου της και της βάφτισης του γιου της, που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο 21 Μαΐου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μωρό βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι για παιδιά, αλλά ήταν τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, χωρίς να τραυματιστεί η ίδια.

Δυστυχώς, το μωράκι εξέπνευσε από την πρόσκρουση στο δέντρο. Ο πατέρας δεν ήταν στο αυτοκίνητο κι ενημερώθηκε στη συνέχεια για το τροχαίο. 

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού που θέλησαν με ένα λουλούδι να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top