Καβάλα: «Ο δράστης ήταν βίαιος. Η πρώην του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

«Ο θάνατος της Αϊντα ήταν προμελετημένος και βασανιστικός»

Τι κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φαρμακοποιού για τις καταγγελίες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του δράστη - Βίντεο Mega

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα από τα χέρια του συζύγου της. Χθες, η οικογένειά της της είπε το τελευταίο «αντίο». Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος είχε επιθετική συμπεριφορά και με πρώην συντρόφους του.

Καβάλα: Η κάμερα κατέγραψε καρέ-καρέ τα 3,5 μαρτυρικά λεπτά για τη 43χρονη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πόνου, συγγενείς και φίλοι της 43χρονης Αϊντα την αποχαιρέτησαν χθες στην κηδεία της. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η όμορφη φαρμακοποιός και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που βοηθούσε όλον τον κόσμο στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της.

Γυναικοκτονία Καβάλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της φαρμακοποιού

Καβάλα - φαρμακοποιός

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, η οποία του είχε ζητήσει διαζύγιο. Ο ίδιος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε γιατί φοβόταν ότι δε θα τον άφηνε να ξανά δει τα παιδιά τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, ο κατηγορούμενος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, ενώ αποκάλυψε ότι είχε και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά σε πρώην συντρόφου του. 

Καβάλα: «Σκληρός και αμετανόητος ο δράστης» 

Καβάλα - συζυγοκτόνος

«Εδώ έχουμε έγκλημα το οποίο ήταν προμελετημένο, έγκλημα στυγνό, αποτρόπαιο, προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος ήταν βασανιστικός, ο πόνος ήταν αθόρυβος, διότι μιλούμε για στραγγαλισμό… Ο στραγγαλισμός για να επέλθει ο θάνατος απαιτεί τουλάχιστον τρία με τέσσερα λεπτά. Τέσσερα λεπτά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για κάποιον που υποτίθεται ότι είναι σε βρασμό ψυχικής ορμής. Υπήρχαν εντάσεις στο ζευγάρι, υπήρχε λεκτική βία, τον τελευταίο χρόνο, αλλά τον βίαιο χαρακτήρα τον γνωρίζουμε, διότι και οι προηγούμενες σύντροφοι, ενώ παρουσιαζόταν στην οικογένεια ότι είναι μειλίχιος και καλλιεργημένος άνθρωπος, γνωρίζανε τον τελευταίο χρόνο όταν άρχισε αυτή την οβιδιακή μεταμόρφωση στη συμπεριφορά του, όταν άρχισε να απειλεί την Άιντα ότι αν τον χωρίσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του, αρχίσανε πληροφορίες για τις προηγούμενες συντρόφους, η μια δε εξ αυτών, είχε καταφύγει και σε ασφαλιστικά μέτρα προσβολής προσωπικότητας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος Μανώλης Βονικάκης.

συζυγοκτόνος Καβάλα

Καβάλα: «Δεν έκανε ο κατηγορούμενος την ανάρτηση πριν την κηδεία της Αϊντα»

Επιπλέον, ο δικηγόρος μίλησε για την ανάρτηση που έγινε από το προφίλ του συζυγοκτόνου λίγο πριν την κηδεία της άτυχης φαρμακοποιού: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους θεούς», είναι η ανάρτηση που φαίνεται στο προφίλ του 55χρονου.

Γυναικοκτονία Καβάλα: Η ανάρτηση του δράστη ενώ κηδευόταν η 43χρονη

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γραφτεί από τον δράστη, καθώς δεν είχε κινητό μέσα στο νοσοκομείο. «Κανένα κινητό δεν υπήρχε μέσα στο νοσοκομείο. Το κινητό το έχει η αστυνομία, το έδινε για να επικοινωνήσει με τη δικηγόρο του και την οικογένειά του. Το έχει κάνει κάποιος άλλος, έχοντας τους κωδικούς… Θεώρησαν βλακωδώς ότι αυτό μπορεί αργότερα να είναι κάποιο ελαφρυντικό. Απόπειρα αυτοκτονίας πόρρω απέχει από τον αυτοτραυματισμό. Ήταν ιατρικός επισκέπτης ο δράστης, είχε γνώσεις ανατομίας και ιατρικής, σχολίασε ο κ. Βονικάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top