Θάνατος 3χρονης: Θα συναντήσουν τον Πλεύρη οι γονείς- Τι στοιχεία θα δώσουν

Ο υπουργός Υγείας αποδέχθηκε το αίτημα συνάντησης – Η επιστολή που έστειλαν

Όσα είπε η μητέρα της τρίχρονης Κατερίνας για τον θάνατο του παιδιού της - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Άμεσα αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα συνάντησης με την οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού, που έφυγε χωρίς σαφή αιτία μετά από δώδεκα μέρες νοσηλείας στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με σκοπό οι γονείς να παραθέσουν στοιχεία στον Υπουργό σχετικά με το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και με τις συνθήκες νοσηλείας του παιδιού τους, το οποίο έφυγε από τη ζωή χωρίς ακόμα να γνωρίζουν την αιτία.

Μητέρα 3χρονης Κατερίνας: «Έκαναν αξονική λίγο πριν μπει το παιδί στη ΜΕΘ» 

Ο κ. Πλεύρης από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια για να εκφράσει συλλυπητήρια και να διαβεβαιώσει ότι θα διενεργηθεί κάθε έρευνα για τη διαπίστωση της αιτίας του θανάτου της 3χρονης Κατερίνας.

θάνατος τρίχρονης

«Δεν μας είπαν καν συλλυπητήρια»: Τι λένε στην επιστολή στον Πλεύρη

Οι γονείς της άτυχης 3χρονης επισημαίνουν στην επιστολή τους στον υπουργό Υγείας πως όσα θα του πουν είναι «άκρως αποκαλυπτικά και θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τις συνθήκες νοσηλείας απλών και ανυπεράσπιστων πολιτών στα νοσοκομεία της πατρίδας μας, για να μην επαναληφθεί ένας παρόμοιος και άδικος θάνατος, που παραμένει μέχρι και σήμερα (18 ημέρες από την εισαγωγή της κόρης μας στο παραπάνω Νοσοκομείο και 6 ημέρες από τον θάνατό της) αδιάγνωστος».

Θεσσαλονίκη: «Η μητέρα άκουγε 5 διαφορετικές εκδοχές για το τρίχρονο παιδί»

Στην ίδια επιστολή επισημαίνεται ότι δεν απεστάλη ακόμη ο ιατρικός φάκελος, παρά το γεγονός ότι έχει ζητηθεί και από την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αλλά και ενώ έχει κατατεθεί επίσημα αίτημα στο Α.Τ. Τούμπας για την κατάσχεσή του.

Θεσσαλονίκη: «Έδιναν στην 3χρονη αγωγή για νόσο Kawasaki και χειροτέρεψε»

Παράλληλα, οι γονείς εκφράζουν και ένα παράπονο για το «Παπαγεωργίου», ότι δεν επικοινώνησαν καν μαζί τους, για να εκφράσουν συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top