Ρόδος: Πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του

Ο 30χρονος πατέρας έστειλε το υλικό σε παιδίατρο της περιοχής

Ρόδος: Πήγε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του

Νεαρός πατέρας έστειλε σε παιδίατρο γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του. Τον συνέλαβαν για πορνογραφία ανηλίκων.

Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο το βράδυ της Δευτέρας, μετά από καταγγελία παιδιάτρου ότι έλαβε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες ανήλικων παιδιών.

Όπως κατήγγειλε ο γιατρός, το προηγούμενο βράδυ έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, μέσω της εφαρμογής Viber, δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν δύο γυμνά ανήλικα κοριτσάκια. Οι φωτογραφίες συνοδεύονταν από το μήνυμα: «θα έχω γυμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Λίγο αργότερα, ακολούθησε και δεύτερο μήνυμα, στο οποίο ο αποστολέας ανέφερε ότι ήταν «λάθος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αποστολέα, ο οποίος, σύμφωνα με τη dimokratiki, ήταν ένας 30χρονος. Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι ότι στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν τον 30χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα - προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top