«Μαμά, τι εφιάλτη ζω», φώναζε η 8χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα

To κοριτσάκι έκανε εξάωρο χειρουργείο - Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς της

Ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα το δάχτυλο κοριτσιού 8 ετών, ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής καθώς περιγράφει το απίστευτο περιστατικό.

«Ρωτούσε συνέχεια τι θα γίνει με το δαχτυλάκι μου, τι θα γίνει με το δαχτυλάκι μου» αποκαλύπτει ο πατέρας της 8χρονης, ενώ η μητέρα της λέει πως την ρωτούσε: «Μαμά, τι εφιάλτη ζω»! 

Θεσσαλονίκη: 8χρονη ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς

Ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού, περιγράφει τις σκηνές που αντίκρυσε βλέποντας το παιδί του να αιμορραγεί ακατάσχετα και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Ένας χαμός γινόταν, ένας πανζουρλισμός, ο κόσμος πάρα πολύς, πρόσωπα τρομαγμένα, το παιδάκι να τσιρίζει, προσπαθούσα να βάλω το μυαλό μου σε μια τάξη για να καταλάβω τι έχει γίνει, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει». 

Το γέλιο και η χαρά του μικρού κοριτσιού που έπαιζε στην παιδική χαρά σταμάτησαν απότομα. Η τσουλήθρα έγινε «η παγίδα του πόνου» για την 8χρονη.

«Η λαμαρίνα της τσουλήθρας είναι αποκολλημένη από το τοίχωμα της, εκεί υπάρχει ένα κενό. Το κοριτσάκι όπως κατέβηκε το δάχτυλο της μπήκε στο κενό έκλεισε λαμαρίνα. Υπάρχει μία κακοτεχνία, υπάρχει μία έλλειψη. Είναι εγκληματικό», λέει θυμωμένος ο πατέρας. 

Πολύτιμη ήταν η άμεση βοήθεια που έδωσε ένας γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και επενέβη προσπαθώντας να δέσει το τραύμα.

Το κοριτσάκι έκανε ένα εξάωρο χειρουργείο προκειμένου να επανακολληθεί το δάχτυλό του: «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, μας είπαν ότι θα πάνε όλα καλά. Βέβαια περιμένουμε στην πράξη πως θα αντιδράσει ο οργανισμός», δηλώνει ο πατέρας της. 

Οι γονείς της 8χρονης κατέθεσαν μήνυση για το περιστατικό καθώς όπως λένε σκοπός τους είναι η προστασία άλλων παιδιών.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top