Πού να πάτε εκδρομή την Πρωτομαγιά και πόσο θα κοστίσει

Ποια νησιά αναμένεται να «βουλιάξουν» από επισκέπτες το τριήμερο

Όλα όσα είπε ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E- Real Estates

Αποφασισμένοι να «αφήσουν» πίσω τους την πόλη και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (Παρασκευή 29/4- Δευτέρα 2/5) εμφανίζονται οι Έλληνες, παρότι δεν έχουν επιστρέψει καλά- καλά ακόμη από τη «μεγάλη έξοδο» του Πάσχα.

Αυξημένες είναι οι προ κρατήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή σε ακίνητα κατάλληλα για τετραμελή οικογένεια, σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για διαμερίσματα ή/και αυτοτελή κατοικίες (όχι βίλες).

«Συγκεκριμένα, στη νησιωτική Ελλάδα οι προ κρατήσεις κυμαίνονται από 70% έως 93%, ενώ στους δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς, όπως η Καλαμάτα, η Καλαμπάκα, το Ναύπλιο, η Ναύπακτος και τα Ιωάννινα, οι προ κρατήσεις αγγίζουν ακόμη και το 91%», σημείωσε στο star.gr ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E- Real Estates.

ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E- Real Estates

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E- Real Estates.

Όπως συμπλήρωσε, όπως και το τριήμερο του Πάσχα, την τιμητική τους φαίνεται να έχουν και πάλι οι κοντινοί προορισμοί, σε χιλιομετρική απόσταση 2- 2,5 ωρών, λόγω του κόστους μετακίνησης που πλέον δεν είναι αμελητέο, ενώ έντονη κινητικότητα και υψηλότερα ποσοστά προ-κρατήσεων αναμένονται μέχρι και την τελευταία ημέρα αναχώρησης.

Ηπειρωτικοί προορισμοί όπως, το Λεωνίδιο, η Παραλία Τυρός, τα Καμένα Βούρλα, ο Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας και τα παράλια του Νομού Ηλείας (Κατάκολο, Κουρούτα, Δουνεϊκα, Σκαφιδιά) καταγράφουν προ-κρατήσεις που κυμαίνονται από 45% έως 74%.

Ύδρα- Σπέτσες: Τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού

Σύμφωνα με τον κ. Μπάκα, τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, Ύδρα και Σπέτσες, καταγράφουν προ-κρατήσεις 82% και 70% αντίστοιχα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. 

«Αυτή την ώρα, διαθέσιμες προς μίσθωση είναι 38 κατοικίες στην Ύδρα και 48 στις Σπέτσες. Η συνολική δυναμικότητα των ακινήτων που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 168 στις Σπέτσες και 213 στην Ύδρα. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις στις Σπέτσες κυμαίνεται από 360€ έως 600€ και στην Ύδρα από 550€ έως 600€», είπε.

ΥΔΡΑ

Ύδρα (φωτ. eurokinissi)

Τήνος: Tο νησί της Παναγίας

Το ποσοστό προ-κρατήσεων στο νησί της Παναγίας, για το τριήμερο 29/4- 2/5 αγγίζει το 86%. Διαθέσιμα είναι 89 ακίνητα, από τα 660 (σύμφωνα με στοιχεία της AirDNA). 

«Το κόστος διανυκτέρευσης στην Τήνο ποικίλει ανάλογα με το είδος του ακινήτου και τη χιλιομετρική απόσταση από τη Χώρα. Το συνολικό κόστος μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνεται από 225€ έως 390€. Το κόστος μίσθωσης από 225€ έως 270€, αφορά κατοικίες από 40τμ έως 65τμ, ενώ από 290€ έως 390€, αφορά κατοικίες 80τμ-100τμ», συμπλήρωσε ο κ. Μπάκας.  

Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν

Σύρος (Ερμούπολη): Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Στη Σύρο η διαθεσιμότητα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε ακίνητα (αυτοτελή διαμερίσματα ή/και κατοικίες) είναι 91, ενώ  το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 74%. Συνολικά, το νησί διαθέτει στις βραχυχρόνιες μισθώσεις 346 κατοικίες.

Σύρος

Άνευ προηγουμένου ήταν οι πληρότητες που καταγράφηκαν το τριήμερο του Πάσχα. Η κινητικότητα στους νησιωτικούς προορισμούς, ιδιαίτερα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας «χτύπησαν» κόκκινο, με την Ύδρα, Σπέτσες και Τήνο να καταγράφουν πληρότητες από 86% έως 93%.  Υψηλές πληρότητες καταγράφηκαν και σε Άνδρο, Χρίο, Σύρο, Πάτμο που κυμάνθηκαν μεταξύ 87% και 93%. (φωτ. Σύρος - eurokinissi)

«Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 165€ έως 350€. Έως 216€ μισθώνονται κατοικίες από 30τμ έως 50τμ, ενώ για κατοικίες 60τμ-90τμ, το κόστος διαμορφώνεται από 295€ έως 350€», σημείωσε ο κ. Μπάκας.

Χίος: Το νησί της μαστίχας

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προ-κρατήσεις στη Χίο αγγίζουν το 75%, ενώ οι διαθέσιμες προς μίσθωσης κατοικίες αριθμούν τις 60 για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. 

Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο στη Χίο, κυμαίνεται από 260€ έως 392€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τη περιοχή του νησιού και το είδος του ακινήτου. 

Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης

Στην Πάτμο, το ποσοστό προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης αγγίζει το 85%. 

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διαθέσιμες προς μίσθωση κατοικίες για το τριήμερο είναι μόλις 26. Το κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 280€ έως 340€ για κατοικίες 50τμ-65τμ με 2 Υ/Δ, ενώ κατοικία στον Κάμπο 110τμ, μισθώνεται προς 370€ για το τριήμερο. Αν κάποιος επισκέπτης επιθυμεί κατοικία 90τ με πισίνα, το κόστος για το τριήμερο διαμορφώνεται στα 760€», ανέφερε ο κ. Μπάκας.  

Πάτμος

Φέτος η Πρωτομαγιά, μετατέθηκε για τη Δευτέρα 2 Μάϊου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ακόμη τριήμερο για το 2022 (φωτ. Πάτμος - eurokinissi)

Σκιάθος: Το νησί του Παπαδιαμάντη

Στη Σκιάθο, το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 76%, ενώ διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα είναι 67, από το σύνολο των 280 ακινήτων που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. 

«Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 240€ έως 380€ στη Σκιάθο. Το κόστος για κατοικία από 40-55τμ κυμαίνεται από 240€ έως 270€, ενώ κατοικίες 80τμ κοστίζουν 380€ για το τριήμερo», είπε ο κ. Μπάκας.

Σκιάθος

Όσοι βρεθούν στην Σκιάθο μπορούν να επισκεφθούν και το σπίτι του Παπαδιαμάντη που λειτουργεί ως μουσείο (φωτ. αρχείου eurokinissi)

Σκόπελος: Το καταπράσινο νησί των Σποράδων

Στη Σκόπελο, διατίθενται προς μίσθωση για το τριήμερο συνολικά 54 κατοικίες, ενώ η συνολική δυναμική των ακινήτων που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 316.

«Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αγγίζουν το 83%, ενώ το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις για μια συμβατική κατοικία ξεκινά από 342€ έως 390€», είπε ο κ. Μπάκας. 

Τα μέτρα της τροχαίας για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Άνδρος: Το νησί με τις όμορφες παραλίες και τα κυκλαδίτικα μονοπάτια 

Στην Άνδρο, που φημίζεται για τις όμορφες παραλίες και τα κυκλαδίτικα μονοπάτια, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις το τριήμερο της Πρωτομαγιάς κυμαίνεται από 240€ έως 300€, ενώ το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 86%»,

«Η ανώτερη τιμή αφορά κατοικίες στη Χώρα 40τμ-60τμ , ενώ οικονομικότερες είναι οι κατοικίες των ιδίων χαρακτηριστικών στον Όρμο Κορθίου (παραθαλάσσιο χωριό στη νοτιοανατολική ακτή της Άνδρου) και στο Κυπρί. 
Τη δεδομένη χρονική στιγμή στο νησί διατίθενται προς μίσθωση 66 κατοικίες, από το σύνολο των 458 κατοικιών που είναι εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης», είπε ο κ. Μπάκας. 

ΑΝΔΡΟς

Ξακουστή η Άνδρς για τις όμορφες παραλίες και τα κυκλαδίτικα μονοπάτια της (φωτ. eurokinissi)

Κύθνος: Το νησί της φιλοξενίας

Η δυναμικότητα του νησιού σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 108 κατοικίες, ενώ το ποσοστό προ-κρατήσεων για το ερχόμενο τριήμερο αγγίζει το 85%. Σύμφωνα με τον κ. Μπάκα, τα διαθέσιμα ακίνητα είναι μόλις 16 και το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο του Πάσχα στην Κύθνο κυμαίνεται από 440€ έως 540€.

εξέδρα σε θάλασσα

«Εκτός από το κόστος διαμονής, ένας επιπλέον παράγοντας θα είναι και το κόστος μετακίνησης που πλέον δεν είναι αμελητέο» (φωτ. αρχείου unsplash)

Αίγινα: Το πιο δημοφιλές νησί του Σαρωνικού

Στην Αίγινα, η δυναμικότητα των ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 330 κατοικίες, οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 82% και οι διαθέσιμες προς μίσθωση κατοικίες για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι 59. 

Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις στην Αίγινα κυμαίνεται από 240€ έως 480€.

Μύκονος: Το νησί των ανέμων

Την τιμητική του και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, έχει το νησί το ανέμων, καθώς ήδη οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 93%. 

«Διαθέσιμες είναι μόλις 113 κατοικίες από τον σύνολο των 1.714 που είναι εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνεται από 300€ έως 842€ και διαμορφώνεται ανάλογα το είδος του ακινήτου και την περιοχή.

Στη χώρα, μια κατοικία 60τμ-80τμ αγγίζει τα 862€ για τρεις διανυκτερεύσεις. Στην Ψαρού κατοικία 55τμ μισθώνεται προς 302€, στον Ορνό 45τμ κατοικία μισθώνεται προς 491€, στον Άγιο Στέφανο κατοικία 120τμ προς 530€, στο Φανάρι 100τμ προς 680€ για το τριήμερο», σημείωσε ο κ. Μπάκας. 

Μύκονος

Η Μικρή Βενετία της Μυκόνου (φωτ. eurokinissi)

Σαντορίνη: Το νησί των Κυκλάδων με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα

Σχεδόν sold out για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, είναι και η Σαντορίνη, όπου τη δεδομένη στιγμή καταγράφονται προ-κρατήσεις στο 93%. 

«Διαθέσιμες, είναι μόλις 149 κατοικίες, από το σύνολο των 2.149 που είναι εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 290€ έως 900€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του ακινήτου και την περιοχή.

Στο Ακρωτήρι κατοικία 35τμ μισθώνεται προς 390€ και 80τμ προς 552€ για το τριήμερο. Στο Ημεροβήγλι κατοικία 37 τμ μισθώνεται προς 492€ και στην Οία 85τμ προς 900€. Οικονομικότερη λύση αποτελεί ο Πύργος, όπου κατοικία 85τμ μισθώνεται προς 315€», ανέφερε ο κ. Μπάκας.

Σαντορίνη 

Η Σαντορίνη περιμένει τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς (φωτ. eurokinissi)

Πάρος: Το βγαλμένο από όνειρο νησί των Κυκλάδων

Το νησί βραβεύτηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης σύμφωνα με τους πολυάριθμους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα World’s Best Awards 2020. 

«Στην Πάρο οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 87% με διαθέσιμα μόλις 180 ακίνητα από το σύνολο των 1.426 που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. 

Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς κυμαίνεται από 260€ έως 640€. Στην Παροικιά, κατοικία 33τμ μισθώνεται προς 291€ και κατοικία 75τμ προς 452€ για το τριήμερο. Στην Αλυκή, κατοικία 60τμ μισθώνεται προς 182€, ενώ στη Χρυσή ακτή κατοικία 95τμ μισθώνεται προς 380€. Η ανώτερη τιμή μίσθωσης αφορά κατοικία 86τμ στη Νάουσα», είπε ο κ. Μπάκας.

πάρος

Η Πάρος βραβεύτηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης (φωτ. αρχείου eurokinissi)

Κέα: Οι προκρατήσεις στο 93%

Το πιο κοντινό κυκλαδονήσι στην Αττική καταγράφει προ-κρατήσεις της τάξεως του 93%. 

«Στην Κέα η διαθεσιμότητα πλέον είναι μικρή. Υπάρχουν μόλις 26 προς μίσθωση ακίνητα για το τριήμερο, από το σύνολο των 372 κατοικιών που αποτελούν τη δυναμική του νησιού στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 480€ έως 750€ για το τριήμερο για κατοικίες από 82τμ έως 145τμ», είπε ο κ. Μπάκας. 

Πάσχα: Προορισμοί έως 300€ για τρεις διανυκτερεύσεις 2,5 ώρες από την Αθήνα

Καλαμάτα: Η πανέμορφη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα

Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, σύμφωνα με την AirDNA, υπάρχουν 541 ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενώ διαθέσιμες για το τριήμερο 29/4 έως 2/5, είναι 113 κατοικίες. 

Οι προ-κρατήσεις στην Καλαμάτα αγγίζουν το 79% και το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 240€ έως 390€. 

Λεωνίδιο – Τυρός 

Αρκετοί είναι όσοι επιλέγουν να περάσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Λεωνίδιο και τον εκπληκτικό Τυρό, όπου οι προ-κρατήσεις είναι στο 66% και 54%, αντίστοιχα. 

«Στον Δήμο Νότια Κυνουρίας τα εγγεγραμμένα ακίνητα (ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες) σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 257. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα στο Λεωνίδιο είναι 27 και στην Παραλία Τυρός 19. Οι Το κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 170€ έως 190€ και από 150€ έως 210€ αντίστοιχα», ανέφερε ο κ. Μπάκας.

Καλαμπάκα- Μετέωρα 

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Καλαμπάκα τα εγγεγραμμένα ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 200, ενώ η διαθεσιμότητα μίσθωσης το ερχόμενο τριήμερο, είναι μόλις 26. 

«Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 87%. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 270€ έως 318€ για κατοικία 2Υ/Δ κατάλληλη για οικογένεια με 2 παιδιά», είπε.  

Πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα

Ναύπλιο: Αγαπημένος προορισμός όλον τον χρόνο

Το Ναύπλιο αποτελεί όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις γιορτές, τον προορισμό που επιλέγει το μεγαλύτερο ποσοστό των εκδρομέων από την πρωτεύουσα, λόγω της κοντινής απόστασης, αλλά και λόγω της εύκολης πρόσβασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η παλιά πόλη του Ναυπλίου φέρνει στο μυαλό εικόνες από νησί, ενώ ταυτόχρονα ταξιδεύει τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Κάθε δρόμος, κάθε σοκάκι, κάθε κτίριο κρύβει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της Ελλάδας. 

«Στο Ναύπλιο είναι εγγεγραμμένα 257 ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες), ενώ για το προσεχές τριήμερο διατίθενται μόλις 23. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 180€ έως 330€. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 91%», είπε ο κ. Μπάκας.

Ναύπλιο

Μετά την επανάσταση του 1821 το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας

Ιωάννινα: Αγαπημένος προορισμός για αποδράσεις

Τα Ιωάννινα αποτελούν διαχρονικά έναν αγαπημένο προορισμό για τις αποδράσεις, τόσο των Θεσσαλονικέων μέσω της Εγνατίας, όσο και για τους κατοίκους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, μέσω της Ιόνιας Οδού.

«Στα Ιωάννινα η δυναμική των αυτοτελών ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης σύμφωνα με τα στοιχεία της Airdna είναι 270. Η διαθεσιμότητα στη πόλη των Ιωαννίνων για διανυκτερεύσεις από 22/4- 25/4 είναι μόλις 31 ακίνητα. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 88%. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 272€ έως 356€», ανέφερε ο κ. Μπάκας.

Ιωάννινα

Tα Ιωάννινα επιλέγουν οι εγχώριοι εκδρομείς τόσο λόγω των ιστορικών αξιοθέατών, όσο και της καλής εμπορικής πιάτσας (φωτ. eurokinissi)

Ναύπακτος: Top προορισμός και την Πρωτομαγιά

Ακόμη ένας μοναδικός προορισμός για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, είναι η μεσαιωνική Ναύπακτος. Απέχει από την Αθήνα λιγότερο από 3 ώρες και σε 20 λεπτά από την εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. 

«Στη Ναύπακτο το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 86%. Υπάρχουν μόλις 12 διαθέσιμες κατοικίες από το σύνολο των 89 που είναι εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 237€ έως 360€», συμπλήρωσε. 

Η μεσαιωνική Ναύπακτος (φωτ. eurokinissi)

Η μεσαιωνική Ναύπακτος (φωτ. eurokinissi)

Ν. Ηλείας: Οι ατελείωτες χρυσαφένιες αμμουδιές

Πρόκειται για τον νομό της Πελοποννήσου με τις χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες χιλιομέτρων, που λίγοι γνωρίζουν. Η δυναμική του νομού Ηλείας στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 264 κατοικίες, ενώ οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς κυμαίνονται στο 45%. 

«Το κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 159€ έως 315€.  
Στη Ζαχάρω κατοικία 40τμ μισθώνεται προς 159€, στα Δουναίικα κατοικία 60τμ προς 161€, στο Κάτακολο κατοικία 100τμ προς 236 € και στη «Μύκονο» της Πελοποννήσου, τη γνωστή Κουρούτα, κατοικία 60τμ μισθώνεται προς 315€ για το τριήμερο», σημείωσε ο κ. Μπάκας.  

Η λίμνη Καϊάφα βρίσκεται στο νομό Ηλείας. Τη χωρίζει από τη θάλασσα μόλις μια λωρίδα γης

Η λίμνη Καϊάφα βρίσκεται στο νομό Ηλείας. Τη χωρίζει από τη θάλασσα μόλις μια λωρίδα γης (φωτ. eurokinissi)

Καμένα Βούρλα/ Άγιος Κωνσταντίνος 

Λόγω της μικρής δυναμικής εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας, το ποσοστό προ-κρατήσεων για το τριήμερο 29/4-2/5 αγγίζει το 74%. 

«Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις σε κατοικίες 75τμ-100τμ στον Άγιο Κωνσταντίνο κυμαίνεται από 324€ έως 441€ για το τριήμερο. Στα Καμένα Βούρλα κατοικία 40τμ-50τμ μισθώνεται από 212€ έως 222€ και κατοικία 135τμ προς 693€», είπε στο star.gr ο κ. Μπάκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top