Η συγκινητική αναφορά του Θ. Γιάνναρου στον νεκρό γιο του

Είχε βάλει τέλος στη ζωή του το 2015

Ο κ. Γιάνναρος, πρώην στέλεχος της ΝΔ και διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, αναφέρθηκε στον νεκρό γιο του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο γιος του αυτοκτόνησε το 2015. Όπως είπε είχε εθιστεί σε έναν ψυχοτρόπο κάκτο, που είχε παραγγείλει από το διαδίκτυο. Όπως είπε, από το διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να παραγγείλει το οτιδήποτε.

Χαλκίδα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών που πουλούσε κεταμίνη

Μια αναφορά στον θάνατο του γιου του έκανε σήμερα ο μοριακός βιολόγος-γενετιστής Θ. Γιάνναρος, με αφορμή τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα και το πόσο εύκολο θα ήταν να βρει κάποιος κεταμίνη.

Η τραγική προσωπική ιστορία του στελέχους της ΝΔ που διαγράφηκε

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθεις με τη Ζήνα» ο καθένας μπορεί να βρει στο διαδίκτυο ό,τι θέλει και μάλιστα να το αποκτήσει χωρίς κανέναν έλεγχο μέσα σε δύο με τρεις μέρες. 

Για πρώτη φορά μάλιστα αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου του Πάτρικ, ο οποίος έδινε μάχη με την κατάθλιψη. 

«Θα σας πω κάτι που ίσως θα δείξει την αδράνεια του κράτους τα τελευταία χρόνια έως και τώρα. Ο γιος μου ο Πάτρικ όταν έφυγε, με την παρέα του είχαν παραγγείλει έναν κάκτο, ο οποίος είναι ψυχοτρόπος. Κανείς δεν έπαθε τίποτα, ο γιος μου όμως σκάλωσε και από τότε άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του. Αυτόν τον κάκτο μπορεί να τον παραγγείλει ο οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο. Το κράτος παρακολουθεί τα πάντα και δεν μπορούμε να βάλουμε λέξεις κλειδιά για να προστατεύσουμε τα παιδιά και να αμυνθούμε απέναντι σε δολοφόνους;», είπε ο κ. Γιάνναρος. 

Γιάνναρος: Ο γιος του έπεσε στις ράγες του Μετρό

Η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του γιου του Θ. Γιάνναρου το 2015. Ο 26χρονος τότε Πάτρικ είχε χάσει τη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του μετρό στον σταθμό «Ακρόπολη».

Ο Πάτρικ ήταν ο δεύτερος από τα τρία αγόρια του κ. Γιάνναρου και, σύμφωνα με τον ίδιο, έπασχε από κατάθλιψη, ενώ λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του είχε χάσει την εργασία του.

«Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ», είχε γράψει ο Θ. Γιάνναρος μετά από τον θάνατο του γιου του στο Facebook.

«Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δε φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του, γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βέβαια, δε σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του... Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή μονοί μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Παρακολουθείστε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top