Η τραγική προσωπική ιστορία του στελέχους της ΝΔ που διαγράφηκε

Ο γιος του είχε αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις ράγες του Μετρό το 2015

«Ήταν μία εν θερμώ αντίδραση σε μία ύβρη κατά των Ελλήνων. Τους είπε τους Έλληνες “φασίστες” και τρελάθηκα. Μου ξέφυγε, δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν μετανάστη», είπε ο Θοδωρής Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από τη ΝΔ για σχόλιο σε ανάρτηση μετανάστη.

«Από μετανάστες ζήτησα συγγνώμη, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που με αποκάλεσε φασίστα», είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1, επισημαίνοντας ότι ζητάει συγγνώμη και από την παράταξη και τους φίλους τους και πως δε δικαιολογείται η αντίδρασή του.

Διαγραφή στελέχους της ΝΔ για ρατσιστικό σχόλιο στο twitter

Ο ίδιος είχε κάνει και μία ανάρτηση στο Τwitter, σημειώνοντας πως «η παρορμητικότητα του στοίχισε».

Είχε χάσει τον γιο του το 2015: Έπεσε στις γραμμές του Μετρό

Όπως είπε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», έμαθε για τη διαγραφή του, ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνο του γιου του.

Ο γιος του είχε σκοτωθεί το 2015, όταν είχε πέσει στις γραμμές του Μετρό.

Τότε είχε γράψει στο Facebook: «Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δε φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ, για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του, γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βέβαια, δε σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του... Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή μονοί μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται».

Η ανάρτηση του Γιάνναρου το 2015 για τον γιο του

Τι είχε γράψει το 2015 ο κ. Γιάνναρος για τον γιο του, που σκοτώθηκε πέφτοντας στις ράγες του Μετρό
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top