Ωρωπός: Διευθύντρια σχολείου κατηγορείται για bullying

«Τιμωρεί, ρίχνει αποβολές και χειροδικεί», λένε μαθητές και γονείς

σχολείο

Μαθητές και γονείς στο 1ο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Ωρωπού καταγγέλλουν τη διευθύντρια του σχολείου για bullying. Υποστηρίζουν ότι τιμωρεί αναίτια τους μαθητές, ότι χειροδικεί, τους αποβάλει και βρίζει τους καθηγητές. 

Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στο 1ο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Ωρωπού, καθώς γονείς και μαθητές καταγγέλλουν τη διευθύντρια για λεκτικό και σωματικό bullying.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η διευθύντρια έχει απαράδεκτη συμπεριφορά, καθώς τιμωρεί συνεχώς τους μαθητές, τους αποβάλει από το σχολείο, ενώ έχει φτάσει και στο σημείο να χειροδικεί. 

Ακόμα, σύμφωνα με τους μαθητές, τους χρονομετρά όταν πάνε τουαλέτα, τους τρομοκρατεί, με αποτέλεσμα να μη θέλουν να πάνε στο σχολείο, ενώ δεν έχει διστάσει να στραφεί και εναντίον των συναδέλφων της εκπαιδευτικών, βρίζοντάς τους ακόμα και μπροστά στα παιδιά. 

Για το ζήτημα έχει ενημερωθεί και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μετά από υπόμνημα που έστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ την περασμένη Πέμπτη, 14 Απριλίου ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top