Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη!

Τι είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση για την ουσία της κεταμίνης που φέρεται να σκότωσε την κόρη της αλλά και το πρόσωπα εκτός οικογένειας που παραμένει στο πλευρό της και τη στηρίζει.

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι». «Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα κάποιος από τους δυο είναι… Δεν υπήρχε λόγος κάποιος από τους γιατρούς να το κάνει, δε μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, δε μου αρμόζει όμως εμένα να κατηγορώ. Θα φανεί όποιος το έκανε, αν είμαι εγώ θα φανεί».

Ρ. Πισπιρίγκου: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης στις συσκευές της 

Σε άλλο σημείο, η 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, αναφέρεται σε όσα της έλεγαν οι ιατροδικαστές για τους θανάτους των παιδιών αλλά και για την κεταμίνη υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά πως την ουσία αυτή δεν την ήξερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη: «Δε χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε:  «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

«Με την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου, ακόμα και με εκείνους που δεν είχα σχέσεις έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες, οι φίλες της αδελφής μου και 2-3 φίλοι δικοί μου άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, από όταν άρχισε όλο αυτό, και με στηρίζει ακόμα» είπε σε άλλο σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πως έχουν αντιδράσει τα άτομα του περιβάλλοντός της αφήνοντας να εννοηθεί πως πράγματι υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση στον Μάνο για τις απειλές και τα τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους 

Για τον άνδρα που υποστήριξε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι είχε σχέση μαζί της αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη που υποστήριξε ότι ποτέ δεν υπήρξε ερωτευμένος μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος, σε καμία περίπτωση. Έχω μιλήσει μαζί του. Όχι τώρα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Έχω μιλήσει μαζί του πριν γίνει η σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Καμία. Δεν πιστεύω ότι είναι εκείνος. Ίσως κάποιος πήρε τηλέφωνο και είπε ότι είναι ο ίδιος. Δεν το ξέρω, ούτε θα κατηγορήσω κάποιον. Εγώ μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος» είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου και συνέχισε:

«Όταν έφυγε ο Μάνος από το σπίτι με την Ίριδα, είχαμε μια συζήτηση και του είπα να μην ξαναγυρίσει, να μην έχει ελπίδες γιατί εγώ θα προχωρήσω. Εγώ ήθελα να φύγει ο Μάνος… Μου είχε απαντήσει ότι, «προχώρησε, εύχομαι να βρεις το καλύτερο, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, και να είναι καλύτερος από μένα».

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»

«Δεν ήταν σχέση, με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μια φορά και αυτό ήταν όλο. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων γιατί εγώ είχα τα παιδιά μου κι εκείνος τέλος πάντων ότι έχει, είχαμε μια επικοινωνία ανά δεύτερη – τρίτη μέρα» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο.

Πότε έφυγε ο Μάνος από το σπίτι

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πότε έφυγε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει το Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια είπε ότι «Μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι είχε απειλήσει το Μάνο Δασκαλάκη.

«Με τον Μάνο όταν είχαμε τσακωθεί του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Ότι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις φταις.  Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε. Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση πριν τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση του Μάνου τώρα, δεν ξέρω πώς σκέφτεται. Λένε ότι μιλάω συνέχεια για το Μάνο. Ότι δεν είναι άγιος το είπα για αυτά που έκανε σε εμένα, δεν τον κατηγόρησα ποτέ για τα παιδιά. Δε θεωρώ ότι έχει κάτι να κρύψει», πρόσθεσε.

Απαντώντας, τέλος, στο πώς της φάνηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι δεν την ερωτεύτηκε ποτέ, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε ότι: «Δεν ξέρω ποια ήταν η συζήτησή τους, αλλά όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν παντρεύεσαι. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top