Βιασμός Πειραιάς: Ξύπνησε κι είδε έναν γυμνό να πίνει μπύρες στο σπίτι της

Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και διαπίστωσε ότι έχει μελανιές

βιασμός

Μια απίστευτη καταγγελία βιασμού έκανε μια νεαρή κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά. 

Όπως αναφέρει τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου βρισκόταν με την παρέα της και διασκέδαζε σε ένα μπαρ στο κέντρο. Κάποια στιγμή η παρέα διαλύθηκε κι εκείνη πήγε μόνη της σε ένα μαγαζί της Ιεράς Οδού για να πιει ένα ποτό. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα κατέθεσε ότι κάθισε στο μπαρ κι απέναντί της καθόταν ένας άνδρας, που την κοιτούσε επίμονα. Λίγο αργότερα την πλησίασε και τσούγκρισε το ποτήρι του με το δικό της. 

Στη συνέχεια άρχισε να ζαλίζεται και δε θυμάται σχεδόν τίποτα από ό,τι συνέβη από εκείνη τη στιγμή και μετά. 

«Τη βίασε στο σπίτι της» 

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ξύπνησε στο σπίτι της, χωρίς ρούχα, ενώ απέναντί της γυμνός καθόταν ο άνδρας από το μπαρ, ο οποίος έπινε μπύρες. 

Της μιλούσε, μάλιστα, πότε αγγλικά και πότε ελληνικά, ενώ εκείνη είχε τρομοκρατηθεί. Όταν ο άνδρας πήγε στην τουαλέτα έψαξε για το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά της, τα οποία και βρήκε στο μπουφάν του. 

Όταν επέστρεψε εκείνος στο δωμάτιο τον ρώτησε γιατί τα είχε κρατήσει. Ατάραχος φόρεσε τα ρούχα του, χωρίς να πει λέξη, και έφυγε από το σπίτι. 

Η κοπέλα, κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, διαπίστωσε ότι είχε μελανιές και γρατζουνιές στο χέρι της. Σε κατάσταση σοκ μετέβη στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής της και κατήγγειλε τον βιασμό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top