Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει η 18χρονη- «Τον παρακαλούσα να μη με πειράξει»

«Αν φωνάξεις, σε σκότωσα», της έλεγε ο 31χρονος πατέρας

Όσα περιέγραψε η 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν πήγε να εργαστεί ως baby sitter - Πηγή/βίντεο Ant1

Ανατριχίλα προκαλούν όσα βίωσε η 18χρονη baby sitter που έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την κάλεσε για να την προσλάβει ως νταντά για το παιδί του και τη βίασε

Το κορίτσι πήγε στο σπίτι του άνδρα προκειμένου να προσέχει τα παιδιά του, μετά από αντίστοιχη αγγελία που ανήρτησε ο ίδιος. Όπως είπε μιλώντας στον Ant1, πριν απαντήσει στο μήνυμά του, έριξε μια ματιά στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχνε ότι είναι οικογενειάρχης:

«Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε, έλεγξα το προφίλ του και είδα ότι είναι οικογενειάρχης… Από τα μηνύματα έδειχνε έναν πατέρα που έψαχνε μια νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», είπε.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή o βιαστής της 18χρονης baby sitter

Νέα Φιλαδέλφεια - κατηγορούμενος για βιασμό baby sitter

Ο 31χρονος πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της baby sitter - Eurokinissi

Στη συνέχεια, περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα που έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι του, όπου υποτίθεται θα πρόσεχε τα παιδιά του: «Στην αρχή μιλάγαμε. Ρωτούσα εγώ πράγματα. Μετά μου είπε να μου δείξει το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Δεν είχε κούνια… Πήγα προς το σαλόνι, είχε κλείσει το φως του δωματίου. Ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου, έβγαλε το μαχαίρι. Το μόνο που του έλεγα ήταν σε παρακαλώ μη μου κάνεις κακό, μη με πειράξεις».

Ωστόσο ο άνδρας, όπως είπε η 18χρονη, όχι μόνο δεν άκουσε τις εκκλήσεις της αλλά την βίασε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε γδύσου, με αυστηρό ύφος… Μου πήρε το κινητό και μετά άρχισε όλο το μαρτύριο. Τον παρακάλαγα να μη μου κάνει κακό… Μου έλεγε να μη φωνάξεις. Αν φωνάξεις, σε σκότωσα», πρόσθεσε.

Ο 31χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες, να ζήτησε «συγγνώμη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top