Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή o βιαστής της 18χρονης baby sitter

«Μιλήστε. Το χρωστάμε στις αδερφές μας που δεν πρόλαβαν»

Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία σε βάρος του από 18χρονη για βιασμό σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες, να ζήτησε «συγγνώμη». 

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος έψαχνε για νταντά για το παιδί του μέσω των social media. Η 18χρονη, ανυποψίαστη, απάντησε στην αγγελία - παγίδα και δέχτηκε να τον συναντήσει σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλεφεια. Αρχικά κάθισαν στο σαλόνι του σπιτιού και ο ίδιος φέρεται να έλεγε δικαιολογίες για την απουσία της συζύγου του και του παιδιού του. 

Την κάλεσε για να την προσλάβει ως νταντά για το παιδί του και τη βίασε

Στη συνέχεια, προφασίστηκε ότι ήθελε να δείξει στη νεαρή κοπέλα το παιδικό δωμάτιο και έτσι την οδήγησε σε άλλο δωμάτιο, όπου με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να γδυθεί και τη βίασε. Ο φερόμενος ως δράστης αποχώρησε και απείλησε την κοπέλα να μην εγκαταλέιψει πρώτη το διαμέρισμα. 

18χρονη: «Μιλήστε. Το χρωστάμε στις αδερφές μας που δεν πρόλαβαν»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 18χρονη ενθάρρυνε και άλλες κοπέλες που έχουν πέσει θύματα βιασμού, να βρουν δύναμη και να μιλήσουν. 

«Δεν χρειάζεται να φοβούνται τίποτα και κανέναν. Το χρωστάμε στις αδερφές μας που δεν είναι δίπλα μας γιατί δεν πρόλαβαν να μιλήσουν» είπε και πρόσθεσε «όποια κοπέλα φοβάται μήπως κριθεί, να μην τη νοιάζει η γνώμη κανενός. Δεν είμαστε εμείς οι άρρωστες αλλά αυτοί». 

Η κοπέλα ευχαρίστησε την οικογένειά της, τον σύντροφό της και τους φίλους της που της στέκονται και την υποστηρίζουν. 

Εμφανιζόταν ως «καλός πατέρας» στα social media

Ο 31χρονος κατηγορούμενος ενημέρωνε συχνά τους... διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε. Συγκεκριμένα, αναρτούσε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο αλλά και φωτογραφίες που έλεγε πόσο χαιρόταν για την έλευση του παιδιού του. 

Ο 31χρονος κατηγορούμενος για βιασμό / Eurokinissi

Στις 15 Μαρτίου έγραφε σε έναν από τους τρεις προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook: «Σπέσιαλ ημέρα σήμερα καφεδάκι και γλυκάκι με την γυναίκα μου περιμένουμε το ερχομό της κόρης μας και είπαμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω τα δυό μας...».

Όπως προέκυψε μετά τη σύλληψή του, ο 31χρονος είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχουν σχηματιστεί συνολικά πέντε δικογραφίες σε βάρος του, μεταξύ των οποίων μία το 2008 για κλοπή-αρπαγή τσάντας στον Πειραιά, μία το 2010 για παράβαση του νόμου περί όπλων στον Πειραιά, μία το 2012 για αντιποίηση στολής και μία το ίδιο έτος για κλοπή στα Καμίνια.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος για βιασμό / Eurokinissi

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος είναι αρραβωνιασμένος και περίμενε τη γέννηση του παιδιού του το αμέσως επόμενο διάστημα. Μετά το βιασμό κρύφτηκε για δύο ημέρες, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούμενος για βιασμό. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top