Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος ότι σκότωσε την οικογένεια

Ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα

Ομολόγησε ο 60χρόνος από την Ανδραβίδα ότι σκότωσε και τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας, το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι τους.

Ανδραβίδα: Ασφυκτικός ο θάνατος των παιδιών - To πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας. Ο προσαχθείς παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στον Πύργο.

Ο 60χρονος της τετραπλής δολοφονίας φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως έκανε ό,τι έκανε για κάποια νοίκια που του χρωστούσε η οικογένεια.

Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να εξαφανίσει τα πτώματα της οικογένειας

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Ανδραβίδα - Σκότωσε πατέρα και μάνα και έπνιξε τα δυο μωρά της οικογένειας 

Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος, είναι πατέρας δυο παιιδών. Σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικά ΜΜΕ, είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό του. Η αιτία γι' αυτούς τους καβγάδες ήταν πως το ζευγάρι δεν ήταν συνεπές σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές που είχαν.

Τα ίχνη του 60χρονου γιου της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος που νοίκιαζε στην Ανδραβίδα η οικογένεια που ξεκληρίστηκε είχαν χαθεί μυστηριωδώς από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και αποκαλύφθηκε η τραγωδία. 

Το χρονικό του εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητάει βοήθεια. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδελφό του.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ, ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Το ζευγάρι που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του

Η άτυχη μητέρα με το μεγαλύτερο παιδί της που σώθηκε και με το μωρό που έπνιξε ο δράστης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top