Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να εξαφανίσει τα πτώματα της οικογένειας

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το τρίτο παιδί τους βρήκε νεκρούς

Θρίλερ με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα - Βίντεο Skai

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που σκότωσε με φρικτό τρόπο τον πατέρα, τη μητέρα και τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά οικογένειας στην Ανδραβίδα. 

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος σκότωσε μητέρα, πατέρα και τα δυο παιδιά

Η αστυνομία, σύμφωνα με το patrisnews, αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κάδρο των υπόπτων έχουν μπει ο πρώην σύζυγος της μητέρας με τον οποίο είχε κάνει το 12χρονο αγοράκι που κατάφερε να γλιτώσει, αλλά και ένα άλλο άτομο με το οποίο φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές η οικογένεια.

Ανδραβίδα

Θρίλερ με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα και θύματα τον πατέρα, τη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας ενός και τριών ετών

Και οι δύο ύποπτοι έχουν κληθεί να καταθέσουν στην αστυνομία. Ο πρώην σύζυγος της άτυχης μητέρας και πατέρας του 12χρονου φέρεται να έχει άλλοθι από τη δουλειά του για την ημέρα της δολοφονίας, ωστόσο όλα ακόμα εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού πάνω σε τρέιλερ και έβαλε το άψυχο κορμάκι της τρίχρονης κόρης τους δίπλα σε αυτό, με σκοπό να τα εξαφανίσει. Ωστόσο, δεν ολοκλήρωσε τα σχέδια του, αφού κάτι φέρεται να τον τρόμαξε και τράπηκε γρήγορα σε φυγή.

Ανδραβίδα έγκλημα

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό από πυροβολισμούς

Ανδραβίδα: Ο 12χρονος βρήκε τα πτώματα και εκλιπαρούσε για βοήθεια

Την απόλυτη φρίκη έζησε ο 12χρονος γιος της οικογένειας, παιδί της μητέρας από προηγούμενο γάμο. Το αγοράκι στάθηκε τυχερό και δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που οι γονείς και τα αδερφάκια του έβρισκαν φρικτό θάνατο.

Ο 12χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι αντίκρυσε τον ενός έτους αδερφό του νεκρό. Έντρομος και μέσα στον πανικό του τον έπιασε από το χέρι και να το έσυρε μέχρι την εκκλησία του χωριού, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

δολοφονια Ανδραβίδα

έγκλημα Ανδραβίδα - πατέρας

Το παιδί εξετάζεται από παιδοψυχολόγο. Η κατάθεσή του, μαζί με την ιατροδικαστική εξέταση των τεσσάρων σορών αναμένεται να ρίξουν «φως» στο στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι τόσο οι δύο γονείς όσο και τα παιδιά έφεραν χτυπήματα στο σώμα. Ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αν ο θάνατος επήλθε από πυροβολιασμό ή κάποιο άλλο αίτιο. 

Ανδραβίδα ζευγάρι

Υπενθυμίζεται ότι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο 32χρονος πατέρας ήταν εκείνος που σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενός και τριών ετών, πριν αυτοκτονήσει. Ωστόσο, το γεγονός ότι στο σημείο του εγκλήματος δε βρέθηκε ποτέ στον τόπο του εγκλήματος το 9αρι όπλο που αφαίρεσε τη ζωή τους, παρά μόνο οι κάλυκες, έστρεψαν κατευθείαν τις έρευνες της αστυνομίας σε άλλο δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top