Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος σκότωσε μητέρα, πατέρα και τα δυο παιδιά

Ψάχνουν τον δράστη - «Κλειδί» η κατάθεση του 12χρονου γιου που γλίτωσε

Θρίλερ με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα. Ψάχνουν τον δολοφόνο που σκότωσε πατέρα, μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους - Βίντεο Skai

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας μιας οικογένειας στην Ανδραβίδα. Η μητέρα, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας ενός και δύο ετών και ο πατέρας βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους. Μόνο ο 12χρονος γιος της οικογένειας, παιδί της μητέρας με τον πρώην σύζυγό της, κατάφερε να γλιτώσει. 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας ήταν εκείνος που σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, το γεγονός ότι στο σημείο δε βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, αλλά μόνο οι κάλυκες, οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο πως δράστης είναι άλλο άτομο.

μακελειό στην Ανδραβίδα

Αστυνομικές δυνάμεις στο σπίτι της οικογένειας που ξεκληρίστηκε - patrisnews

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Στο κάδρο των βασικών υπόπτων, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει ο πρώην σύζυγος της άτυχης μητέρας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται. Από την άλλη, στο χωριό ισχυρίζονται πως δράστης μπορεί να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

Η κατάθεση του 12χρονου, αλλά και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σορούς των θυμάτων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ της τετραπλής δολοφονία.

Πώς έγινε το μακελειό στην Ανδραβίδα - Ο 12χρονος έσερνε το νεκρό αδερφάκι του στον δρόμο για να ζητήσει βοήθεια

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας, χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή, όπως αναφέρει το patrisnews.

Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι ο 12χρονος ήταν εκείνος που εντόπισε νεκρά τα αδελφάκια του. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία του χωριού προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

δολοφονία οικογένειας στην Ανδραβίδα

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς ο πατέρας και η μητέρα της οικογένειας. Ο πατέρας έφερε τραυματισμό από σφαίρα από 9αρι όπλο στο νωτιαίο, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top