Δημήτρης Λιγνάδης: «Είμαι αθώος, αρνούμαι όλες τις κατηγορίες»

Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς

Συνεχίζεται η δίκη σήμερα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Το αίτημα του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, να απομακρυνθεί από την αίθουσα άνδρας που είχε καταγγείλει τον ηθοποιό και η υπόθεσή του έχει παραγραφεί - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για τους βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – Καταθέτει το πρώτο θύμα

«Δηλώνω ότι αρνούμαι όλες τις κατηγορίες», είπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατά την πρώτη τοποθέτησή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αμέσως μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

Δημήτρης Λιγνάδης

Συνεχίζεται η δίκη σήμερα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη - Eurokinissi

Η διαδικασία ξεκίνησε με αίτημα της υπεράσπισης να αποχωρήσει από την αίθουσα συγκεκριμένος παριστάμενος, ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά η υπόθεση είχε παραγραφεί. Ο άνδρας βρισκόταν στην αίθουσα ως συνεργάτης τής εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής, Μαρίας Κουρτέση.

Δίκη Λιγνάδη: «Θα σαπίσεις στη φυλακή», φώναζε ο κόσμος

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας. ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτρέψει να βρίσκεται εντός της αίθουσας το συγκεκριμένο πρόσωπο, αναφέροντας ότι θεωρεί πως ο άνδρας θέλει να παρακολουθεί την διαδικασία για να ενημερώνει τους μάρτυρες που βρίσκονται εκτός.

Η πολιτική αγωγή δήλωσε πως δεν αντιτάσσεται στο αίτημα.

Ο εισαγγελέας Έδρας πρότεινε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο άνδρας, θεωρώντας ότι είναι πιθανό να ζητηθεί η κατάθεσήτου στο μέλλον και επομένως δε θα πρέπει να του επιτραπεί να παρακολουθήσει τη δίκη.

Ακόμα, ο κ. Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να καλέσει σε κατάθεση το εν λόγω πρόσωπο. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να αποχωρήσει από την αίθουσα ο άντρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top