Δίκη Λιγνάδη: «Θα σαπίσεις στη φυλακή», φώναζε ο κόσμος

Ορίστηκε νέα ημερομηνία για τη δίκη μετά από διακοπή

Όσα είπε εξω από τα δικαστήρια ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας / Βίντεο star.gr,  Ανέστης Συμεωνίδης

Με χειροπέδες πισθάγκωνα έφτασε στα δικαστήρια το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης για να συνεχιστεί η δίκη του που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και διακόπηκε στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης του καλλιτέχνη, Αλέξη Κούγια. Ωστόσο η δίκη διεκόπη εκ νέου λόγω ασθένειας ενός μέλους της έδρας. 

«Με ποιον πας να τα βάλεις;» - Ο Αλί μιλά λίγο πριν από τη δίκη Λιγνάδη

«Πριν από λίγα λεπτά η πρόεδρος του δικαστηρίου μας ανακοίνωσε πως λόγω της αποφάσεως του συνδικαλιστικού οργάνου των δικαστικών υπαλλήλων, η γραμματέας της έδρας θα απέχει ως τις 11:00. Μας ανακοίνωσε όμως πως ανεξαρτήτου αυτού ότι στις 11 θα ανακοινωθεί νέα διακοπή της δίκης για την Πέμπτη 3 Μαρτίου λόγω κωλύματος προσώπου της συνθέσεως» είπε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Έφτασε στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη / Eurokinissi

Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης / Eurokinissi

Κύμα αποδοκιμασιών έξω από τα δικαστήρια

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα δικαστήρια αποδοκίμασε τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου. «Σίχαμα, θα σαπίσεις στη φυλακή» φώναζαν όσο ο Δημήτρης Λιγνάδης αποχωρούσε με τη συνοδεία αστυνομικών. 

Δείτε το βίντεο του star.gr έξω από τα δικαστήρια:

Δίκη Λιγνάδη: Τι αναμενόταν να γίνει σήμερα

Το δικαστήριο αναμενόταν να προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητώντας από τον μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να δηλώσει τη θέση του έναντι σε όσα του καταλογίζονται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, και ενός ενήλικα άνδρα.

Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη

Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο καλλιτέχνης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη και προσωρινή του κράτηση πριν έναν χρόνο, ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με τη Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.

Με χειροπέδες πισθάγνωνα ο Δημήτρης Λιγνάδης - Διεκόπη η δίκη

Κατά την έναρξη της δίκης στην δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες, με τον τέταρτο να βεβαιώνει το δικαστήριο πως θα είναι παρών όταν κληθεί να καταθέσει.

Διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια

Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια εν αναμονή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη και πραγματοποιεί διαμαρτυρία με μουσικά όργανα.

Διαμαρτυρία με μουσικά όργανα έξω από τα δικαστήρια / Eurokinissi

Διαμαρτυρία με μουσικά όργανα έξω από τα δικαστήρια / Eurokinissi 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top