Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Πυροβόλησε τη μαμά»!

Φοβόταν για τη ζωή της η 41χρονη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. 

Φίλη και δικηγόρος του θύματος, με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όσα συνέβησαν χθες στο ουζερί που διατηρούσε η άτυχη 41χρονη. 

Όπως είπε, ο 42χρονος παλαιστής, φέρεται να μπήκε στο κατάστημα, έχοντας κρυμμένη την κοντόκαννη καραμπίνα του στο μπουφάν του. Προσπέρασε τους θαμώνες χωρίς να μιλήσει σε κανέναν και πήγε στην κουζίνα, όπου βρισκόταν η γυναίκα και μπορούσε να την απομονώσει. 

Η 41χρονη

Η 41χρονη Βίκυ που δολοφονήθηκε

Την πυροβόλησε στην κοιλιά και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του κι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Επικράτησε πανικός με την μεσαία κόρη του θύματος, η οποία τραυματίστηκε κι αυτή να βγαίνει έντρομη έξω από το ουζερί και να φωνάζει «σκότωσε τη μαμά».

«Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα. Έβγαλε περίστροφο, με τα δύο παιδιά μέσα στο μαγαζί και η μικρή είχε άγιο που την πήρε ξώφαλτσα. Υπήρχε μεγάλη ένταση και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Ο άνθρωπος ήταν ψυχοπαθής και δεν μπορούσε να χωνέψει την απόρριψη. Δεν είχαν παιδιά μαζί, ούτε περιουσίες, ούτε κάτι να μοιράσουν», ανέφερε φίλος της 41χρονης.

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Φοβόταν για τη ζωή της»

Η 41χρονη ζούσε σε καθεστώς φόβου, αφού κάθε φορά που ζητούσε από τον 42χρονο χωρίσουν εκείνος γινόταν βίαιος και προκαλούσε καβγάδες και επεισόδια.

Ο 42χρονος δράστης

Ο 42χροος δράστης

«Είχαν τρία χρόνια σχέση και είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα τον Ιανουάριο. Εκείνη την ώρα γυρνούσα στο σπίτι και άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ο φόβος ήταν μεγάλος. Είχαν περίεργη σχέση», είπε. 

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε πως ο δράστης μπήκε, σχεδόν τρέχοντας, κρατώντας μια σακούλα και κάτι που του φάνηκε με κοντάρι.

«Έτρεξε στην κουζίνα και από πίσω του πήγαινε η κόρη της Βίκυς. Το κορίτσι μπήκε μπροστά από τη μάνα του για να την προστατέψει. Πυροβόλησε τη γυναίκα αμέσως και μετά έβαλε την κάννη στο κεφάλι του, τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε», είπε. 

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο 42χρονος

Ο 42χρονος πριν από μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ όταν βοήθησε εθελοντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική το 2018 και όταν τοποθέτησε τον Σταυρό στη Απελή της Μυτιλήνης τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Χρυσή Αυγή

Ο 42χρονος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής

Ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής (ΜΜΑ) και είχε στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. 

Σε πολλές φωτογραφίες του εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το Μακεδονικό. Ο ίδιος, έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Άνθρωποι τέλος που τον γνώριζαν μιλούν για έναν κτητικό και ζηλιάρη άνδρα, ο οποίος κακοποιούσε όλες τις προηγούμενες σχέσεις του, σε σημείο που μία από τις πρώην συντρόφους του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στην Αμερική για να γλιτώσει από αυτόν και τις απειλές του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top