Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Νεκρή η γυναίκα που την πυροβόλησε ο πρώην της

«Δε φοβήθηκα τον θάνατο», έγραψε στο Facebook και πήρε το όπλο

Δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε στα τραύματά της η 41χρονη γυναίκα, η οποία πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο καφέ – ουζερί που διατηρούσε επί της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη.

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Το ουζερί, όπου πυροβολήθηκε η 41χρονη γυναίκα

Ο 42χρονος πρώην σύντροφός της εισέβαλε με καραμπίνα μέσα στο ουζερί και την πυροβόλησε στην κοιλιά, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Από τα σκάγια τραυματίστηκε ελαφρύτερα η 20χρονη κόρη του θύματος, ενώ στη συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και μετά αυτοκτόνησε

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, όμως τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της. 

η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Η 41χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Γείτονες της 41χρονης και φίλοι της περιγράφουν τον δράστη ως έναν κτητικό και ζηλιάρη άνδρα, που δημιουργούσε πολλά προβλήματα και καβγάδες. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, ενώ πριν λίγο καιρό είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της τους φόβους της ότι μπορεί να τη σκοτώσει αν του ζητούσε να χωρίσουν. 

ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Το θύμα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 42χρονου και τον φοβόταν

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Η τελευταία ανάρτηση του 42χρονου

Ο 42χρονος μία ώρα πριν φτάσει στο ουζερί και πυροβολήσει με την κοντόκανη καραμπίνα του την πρώην σύντροφό του είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία προϊδέαζε για το τι είχε σχεδιάσει να κάνει. 

Η ανάρτηση του 42χρονου

Η ανάρτηση που έκανε ο 42χρονος στο Facebook πριν πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος, δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», έγραψε και στη συνέχεια σκόρπισε τον θάνατο.

42χρονος

Ο 42χρονος ήταν παλαιστής και αρκετά βίαιος

Φίλος της 41χρονης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, ενώ πάρα πολλές φορές ο δράστης είχε δημιουργήσει επεισόδια στο μαγαζί που διατηρούσε η γυναίκα. 

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Παλαιστής και μέλος της Χρυσής Αυγής ο δράστης

Ο 42χρονος πριν από μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ όταν βοήθησε εθελοντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική το 2018 και όταν τοποθέτησε τον Σταυρό στη Απελή της Μυτιλήνης τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

χρυσή αυγή

Ο δράστης ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής

Ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής (ΜΜΑ) και είχε στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. 

Σε πολλές φωτογραφίες του εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το Μακεδονικό. Ο ίδιος, έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top