Κρήτη: Του έβγαλε το μάτι γιατί νόμιζε ότι τον αγριοκοίταξε

Δίνει μάχη για να κρατήσει την όρασή του

Μάχη για να σώσει την όρασή του δίνει ένας 47χρονος από την Κρήτη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από 24χρονο. Ο νεαρός του έβγαλε το μάτι γιατί νόμισε ότι τον… στραβοκοίταξε. 

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έναν μήνα. Το θύμα είχε βγει με την παρέα του σε ένα καφενείο στα Χανιά. Εκεί κάποιος προσφέρθηκε να τον κεράσει, όμως η ώρα ήταν περασμένη και οι φίλοι του ήθελαν να φύγουν. 

Η επιμονή για το κέρασμα προκάλεσε έναν διαπληκτισμό, ο οποίος έγινε πιο έντονος από μια άλλη παρέα που περνούσε από εκεί με διάθεση για καβγά. 

«Εκείνο το βραδυ προσπάθησα να αποτρέψω τον τσακωμό και δέχτηκα μία επίθεση από πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ και να χάσω τελείως το μάτι μου. Δε μου επιτέθηκε με μαχαίρι, μου κάρφωσε τα δάχτυλα στα μάτια. Δεν έγινε μία φορά, αλλά τρεις στο ίδιο μάτι με αποτέλεσμα να το χάσω», δήλωσε το θύμα της επίθεσης στο MEGA.

Η βλάβη που προκάλεσε στο μάτι του 47χρονου σύμφωνα με τους γιατρούς είναι μη αναστρέψιμη. Μετά από αρκετές προσπάθειες και σχεδόν έναν μήνα αργότερα, το θύμα της ανεξήγητης επίθεσης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

«Το μάτι έχει χαθεί και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, κινδυνεύω να χάσω και το άλλο μάτι», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top