Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέες εξετάσεις ζητά ο ιατροδικαστής

Παραδόθηκε η έκθεση του τεχνικού συμβούλου για κενά και λάθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη σε σουίτα ξενοδοχείου το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο star.gr για τις τοξικολογικές της Γεωργίας

Σήμερα παραδόθηκε στην ανακρίτρια η έκθεση του τεχνικού συμβούλου που όρισε η κοπέλα και περιλαμβάνει τις παρατηρήσεις του ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, σχετικά με τον τρόπο που διεξήχθησαν οι εξετάσεις της.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα των Ελβετών για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Ο ιατροδικαστής παραπέμπει σε πολλά κενά και λάθη, όσον αφορά στις εξετάσεις και προτείνει να διασταυρωθεί το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της και να γίνουν νέες εξετάσεις.

Όσον αφορά την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της κοπέλας, υπενθυμίζεται ότι από την αρχική ανάγνωση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, το συμπέρασμα ήταν ότι η Γεωργία Μπίκα δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα

Από την πλευρά του, ο κ. Γαλεντέρης ισχυρίζεται ότι η εξέταση τελικά δείχνει υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, παρατηρώντας μάλιστα πως στην έκθεση των Ελβετών σημειώνεται ακόμα και ότι πέρασαν πάνω από 16 ώρες για τη λήψη του δείγματος από τα ούρα της Γεωργίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top