Φιλιατρά: Έδιναν χασίς στη 14χρονη για να μην αντιδρά

Νέες λεπτομέρειες για τη 19χρονη που εξέδιδε την αδελφή της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 19χρονης, η οποία μαζί με τον φίλο της εξέδιδε τη 14χρονη αδελφή της. 

Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε τη 14χρονη αδελφή της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η 14χρονη κατέθεσε στην αστυνομία πως οι δύο σωματέμποροι της χορηγούσαν χασίς πριν από τα ερωτικά ραντεβού, ώστε να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις της. Αυτό επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδελφή της. 

Την ημέρα μάλιστα που οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι στα Φιλιατρά, το βρήκαν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα, όπου θα πήγαιναν πέντε αλλοδαποί εργάτες γης για να συνευρεθούν ερωτικά έναντι χρηματικής αμοιβής.

Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος σύντροφός της θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτεται, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς έσωσαν το κορίτσι από τα σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες μέρες ο 28χρονος και η μεγαλύτερη κόρη τους είχαν κλείσει 16 ερωτικά ραντεβού στο παιδί με νεαρούς Πακιστανούς. Κατάφεραν όμως να εντοπίσουν εγκαίρως την κόρη τους και να την απομακρύνουν από το σημείο. 

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top