Πάτρα: Νεκρός εργάτης στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ

Έπεσε από την οροφή κτιρίου

Ο εργάτης

Σκηνές πανικού καταγράφηκαν στη ΒΙ.ΠΕ της Πάτρας όταν ένας νεαρός εργάτης με καταγωγή από το Πακιστάν έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο από κλιμάκιο του ΕΦΚΑ. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ionian Tv, ο 22χρονος, ο οποίος εργαζόταν ανασφάλιστος έτρεξε να κρυφτεί στην οροφή του κτιρίου. Στην προσπάθειά του όμως να κατέβει, η οροφή υποχώρησε κι εκείνος βρέθηκε στο έδαφος έχοντας υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. 

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 22χρονου, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι ομοεθνείς του που εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση ήταν ανασφάλιστοι. Μάλιστα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώθηκε με το όνομα άλλου εργάτη στην ευρύτερη περιοχή. 

Επίσης ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος. 

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες, το εργοστάσιο, όπου εργαζόταν ο άτυχος εργάτης, κάηκε ολοσχερώς μια μέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία. Το πόρισμα της Πυροσβεστικής ανέφερε ως αιτία της φωτιάς το βραχυκύκλωμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top