Κυψέλη: Προφυλακιστέοι η μάνα και ο σύντροφός της για τον θάνατο του Ανδρέα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις απολογίες τους

Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του επτάχρονου Ανδρέα στην Κυψέλη πριν από πέντε χρόνια κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στους στον 33ο ανακριτή, η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της.

Κυψέλη: Αποδοκίμασαν τον Πολωνό και τη μητέρα του 7χρονου

Το σατανικό ζευγάρι είχε πνίξει το άτυχο παιδάκι το 2017. Για τρία χρόνια κρατούσαν θαμμένη τη σορό του σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού τους και όταν μετακόμισαν από εκεί κρατούσαν τα απομεινάρια του μέσα σε εργαλειοθήκη. 

Κυψέλη: «Έσπασα τον τάφο με κομπρεσέρ, έπαιρνα τα κόκαλα μαζί μου»

Οι δυο κατηγορούμενοι βγήκαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γραφείο του ανακριτή και δεν θέλησαν να μιλήσουν. 

δολοφονία Κυψέλη

Ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ήταν μια φορτισμένη απολογία: «Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια».

δολοφονία 7χρονου

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι εμφανίστηκε μετανιωμένος, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τόσα χρόνια δε μίλησε για τη για να μην «χαλάσει» την οικογένειά του. «Είχε ένα συγκεκριμένο τρόπο τιμωρίας, τα έβαζε στη γωνία για να βλέπουν τον τοίχο. Έλεγε ότι ήταν άτακτα», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σοκάρουν οι ομολογίες της σύγχρονης «Μήδειας» και του συντρόφου της

Οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του μικρού παιδιού σοκάρουν. Ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να ομολόγησε εκείνος ήταν που φίμωσε με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη του μικρού Ανδρέα για τιμωρία, προκαλώντας του μαρτυρικό θάνατο.

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα φέρεται να είπε ότι έπασχε από κατάθλιψη και ότι δεν ήθελε να μάθει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του παιδιού της. Φέρεται να ήξερε ότι ο σύντροφός της είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο τάφο για το μωρό της και ότι αργότερα τοποθέτησε τα οστά του στην εργαλειοθήκη.

«Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα», φέρεται να κατέθεσε ο Πολωνός.

«Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», πρόσθεσε κατά την απολογία του.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι το γεγονός ότι η μητέρα του Ανδρέα δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το παιδί της και συνέχισε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top