Κυψέλη: Αποδοκίμασαν τον Πολωνό και τη μητέρα του 7χρονου

Απολογούνται στον ανακριτή για τη φρικτή δολοφονία του παιδιού

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όταν συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να αποδοκιμάζει τον 33χρονο Πολωνό και την 29χρονη μητέρα του μικρού Ανδρέα. 

Το ζευγάρι, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε στο γραφείο του αρμόδιου ανακριτή, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια δολοφονία του παιδιού πριν από πέντε χρόνια. 

Κυψέλη: «Έσπασα τον τάφο με κομπρεσέρ, έπαιρνα τα κόκαλα μαζί μου»

Ο 33χρονος και η 29χρονη είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού. 

O 33χρονος Πολωνός που σκότωσε τον επτάχρονο Ανδρέα

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, πέντε χρόνια αφόρου δολοφονήθηκε ο μικρός Ανδρέας στο μικρό δώμα, όπου έμενε με τη μητέρα, τον σύντροφό της και τη μεγαλύτερη αδελφούλα του, στην Κυψέλη. 

Κυψέλη: Ενδέχεται ο 7χρονος να ήταν και δεμένος πισθάγκωνα όταν πέθαινε

Όπως ομολόγησε ο 33χρονος στους αστυνομικούς το αγοράκι ήταν πολύ άτακτο και το έβαζε συχνά τιμωρία για να το συνετίσει. 

Έτσι και τη μέρα της δολοφονίας του, τον έβαλε τιμωρία νηστικό, να στέκεται όρθιο και ακίνητο για πολλή ώρα. Όταν το παιδάκι κουράστηκε και άρχισε να δυσανασχετεί, το φίμωσε με μονωτική ταινία και το άφησε να πεθάνει από ασφυξία. 

Κυψέλη: Με μακρυμάνικα ήταν η μικρή στο σχολείο, να μη φαίνονται οι μώλωπες

Στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα της πολυκατοικίας κι έθαψε το παιδί, ενώ όταν τους έκαναν έξωση, γκρέμισε τον τάφο, έβαλε τα οστά σε μια εργαλειοθήκη και τα έπαιρνε παντού μαζί του. 

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στο νέο σπίτι, όπου διέμεναν, τη βρήκαν σε αποθηκευτικό χώρο καναπέ που βρισκόταν στη βεράντα. 

Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του Ανδρέα - Ψυχοραγούσε για πέντε λεπτά

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι δε συμμετείχε στη δολοφονία του παιδιού της γιατί έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή της, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top