Μαχαίρωσαν 18χρονο μέρα μεσημέρι για μία αλυσίδα - «Δεν ήξερα τι να κάνω»

Είναι η δεύτερη φορά που τον απειλούν - «Με περικύκλωσαν τρεις άντρες»

Άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τραυματία έναν 18χρονο. 

Σύμφωνα με τον νεαρό Αλέξανδρο, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του το μεσημέρι του επιτέθηκαν τρεις άνδρες και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι προκειμένου να τους αποσπάσουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του. Ο άτυχος 18χρονος ανέβασε βίντεο μέσα από το Λαϊκό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Γνωστός influencer κατηγορείται για κλοπή 30.000 ευρώ από παρουσιαστή

«Σήμερα στις 1430 ήμουν για ψώνια και ερχόμουν προς το σπίτι μου. Με κοιτούσαν τρεις αλλοδαποί και ήθελαν να μου πάρουν την αλυσίδα. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό, και μας είχαν βγάλει και τότε μαχαίρι αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτή τη φορά ήμουν μόνος μου και με μαχαίρωσαν» λέει ο 18χρονος στο βίντεο που ανήρτησε στα social media. 

Δολοφονία Άλκη: Για επίθεση - καρμπόν το 2019 κατηγορείται ο 23χρονος

Μάλιστα, ο νεαρός έδειξε το τραύμα του στην κάμερα και σοκαρισμένος είπε πως δεν θέλει κανείς να το νιώσει αυτό το αίσθημα. 

«Είχα τρομοκρατηθεί και δεν ήξερα τι να κάνω» δηλώνει ο νεαρός μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Οι άλλοι άντρες με είχαν περικυκλώσει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν πρόλαβα να πω κάτι ή να κάνω κάτι»

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top