Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις

Τι θα πρέπει να κάνουν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν

Μπαλάκι οι ευθύνες για το χάος στην Αττική Οδό - Ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (27/1)

Άνοιξε πριν από λίγο η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τις αποζημιώσεις, ύψους 2.000 που θα δώσει η Αττική Οδός, σε όσους οδηγούς εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Αττική Οδός: Πότε θα αποζημιωθούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν 

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο https://adcompen.gr/new/aitimata.php. Σχετική παραπομπή υπάρχει και από το site της Αττικής Οδού. 

Αττική οδός: Τι αποζημίωση μπορούν να διεκδικήσουν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί

Οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές.

Κακοκαιρία: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποζημιώσεις-Οι 3 κατηγορίες

Στην αίτηση θα πρέπει να δώσουν επίσης το τηλέφωνό τους, το email τους και τον τραπεζικό λογαριασμό για να πιστωθούν τα χρήματα.

«Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος» αναφέρει η αρχική σελίδα της πλατφόρμας. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00). 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top