Δολοφονία 19χρονου: «Δύσκολα θα έμενε ζωντανός με αυτά τα χτυπήματα»

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Τραύματα στα κάτω άκρα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε η ιατροδικαστής στη σορό του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από άγνωστο την ώρα που περπατούσε με τους φίλους του στην οδό Γαζή στη Χαριλάου. 

Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκαν δύο τραύματα στον αριστερό κι ένα στον δεξί μηρό, που προκλήθηκαν από «νύσσον και τέμνον όργανο», με αποτέλεσμα ο 19χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Παράλληλα είχε και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα που δέχθηκε, όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η ιατροδικαστής του ΑΠΘ, Λήδα Κοβάτση. Μάλιστα, ακόμα και αν δεν είχε δεχτεί το χτύπημα με το δρεπάνι στο πόδι ήταν πολύ δύσκολο να μείνει ζωντανός εξαιτίας αυτών των χτυπημάτων.

δολοφονία Άρης

Λίγα λουλούδια στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης

Η αστυνομία συνέλεξε από τον τόπο του εγκλήματος ένα κυρτό μαχαίρι, σαν μικρό δρεπάνι, το οποίο και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κι εξετάζεται για δαχτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο 19χρονος που δολοφονήθηκε - Μία σύλληψη

Επίσης, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, το οποίο και εξετάζει για να καταφέρει να ταυτοποιήσει τους δράστες. 

Ήδη, χθες, προσήχθησαν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη τρία άτομα.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη στη Χαριλάου. 

Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι σκότωσαν τον 19χρονο οπαδό

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα πλησίασαν την παρέα των νεαρών που περπατούσε στον δρόμο. 

λουλούδια ΆΛκης

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι του Άλκη με τον άδικο χαμό του

Οι δράστες, περίπου δέκα στον αριθμό, φέρεται να τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις και στη συνέχεια άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν, με τον 19χρονο, σύμφωνα με μάρτυρες, να τους εκλιπαρεί να σταματήσουν.

Ο Άλκης τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια και δυστυχώς κατέληξε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο από ακατάσχετη αιμορραγία. 

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Ο 19χρονος δέχθηκε επίθεση με δρεπάνι την ώρα που περπατούσε στον δρόμο με τους φίλους του

Οι άλλοι δύο φίλοι του, 19 και 20 χρονών αντίστοιχα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου εκτός κινδύνου. 

Φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του Άλκη, ο οποίος σπούδαζε στο ΑΠΘ και όπως όλοι λένε δεν είχε καμία σχέση με οργανωμένους οπαδούς και δεν είχε πάρει μέρος σε περιστατικά οπαδικής βίας. 

Σήμερα οι γονείς του, η αδελφή του και οι φίλοι του, θα του πουν το τελευταίο αντίο στη Βέροια. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top