Θεσσαλονίκη γκαζάκια: «Έχω στοχοποιηθεί εγώ κι η οικογένειά μου»

Η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου που δέχθηκε την επίθεση

Για στοχοποίηση του ίδιου και της οικογένειάς του έκανε λόγο ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, στα γραφεία του οποίου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε σήμερα το πρωί έκρηξη με γκαζάκια.

«Εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά, η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου γύρω από έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομά μου», δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε γραφεία δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη

«Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βίας φραστική ή σωματική στην 24χρονη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου».

Σημείωσε επίσης ότι δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Γεωργίας Μπίκα και επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες για τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Έρχονται Νέες Καταγγελίες Και Νέες Καταθέσεις

Η 24χρονη είχε καταγγείλει τον γνωστό δικηγόρο ότι την είχε απειλήσει την ώρα που κατέθετε μήνυση για τον βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα

Ένοικος της πολυκατοικίας, όπου σημειώθηκε η έκρηξη δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ακούστηκαν δύο ή τρεις εκρήξεις. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό από άλλη κοπέλα

«Ετοιμαζόμουν για δουλειά όταν άκουσα τις εκρήξεις. Άρπαξα δύο πυροσβεστήρες, κάλεσα την αστυνομία και βγήκα στο διάδρομο όπου ο καπνός ήταν πυκνός. Την ίδια ώρα στο ασανσέρ ήταν άλλος ένοικος με καροτσάκι με τα παιδιά. Καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ ταραγμένος. Καλό είναι να υπάρχει δικαιοσύνη τέτοιες ώρες ώστε να μην στέλνονται “μηνυματάκια”», είπε και συνέχισε:

«Μείναμε ψύχραιμοι εκείνη την ώρα αλλά τώρα που καταλαβαίνουμε τι μπορεί να είχε συμβεί τρέμω. Είχαμε εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα είχε κινηθεί ταχύτατα. Πλέον φοβάμαι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top