Μήλος: Προσγείωση θρίλερ αεροσκάφους - Βρέθηκε εκτός πίστας

Πώς συνέβη το περιστατικό

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν αεροπλάνο της Ολυμπιακής που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Μήλος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία του περιστατικού που λαχτάρησε τους 20 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους ήταν οι  ισχυροί πλαγιομετωπικοί άνεμοι που έπνεαν εκείνη την ώρα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και το αεροπλάνο θα επιστρέψει κανονικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

H ανακοίνωση της εταιρείας για το περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: 

«Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42 600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.

Και οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους». 


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top